SINOĆ STIGLI IZ FRANCUSKE: Bračni par se ugušio zbog zapušenog odžaka!

Reč je o ljudima koji su 20 godina radili u Francuskoj, tamo zaradili penzije, a u Masloševo dolaze više puta godišnje. U Francuskoj im žive i sin i ćerka. R. Ć. (72) bio je slabije pokretan, ali je njegova supruga R. Ć. (64) bila vitalna žena

Muškarac i žena, čija je tela jutros policija pronašla u porodičnoj kući u selu Masloševo kod Kragujevca, jesu R. Ć. (72) i njegova supruga R. Ć. (64).

Policijski službenici su, u prisustvu doktora mrtvozornika, izvršili uviđaj i utvrđeno je da je uzrok njihove smrti najverovatnije trovanje ugljen-monoksidom.

OTROVALI SE UGLJEN-MONOKSIDOM: Muž i žena pronađeni u seoskoj kući

Par je živeo u zaseoku Staro selo kraj groblja, a jutros ih je pronašla komšinica koja je došla po vodu u njihovo dvorište.

- Ona ih je pozvala po imenima i bilo joj je čudno što se ne javljaju. Veče pre ona je sedela s parom u njihovoj kući i znala je da moraju biti tamo. Kad je videla da se ne javljaju, uplašila se i obavestila komšije, pa je neko pozvao policiju. Policajci su stigli oko 10 sati, obijena su vrata kuće i njih dvoje nađeni su u sobi bez znakova života. Muškarac je ležao na krevetu, a žena je nađena na podu. Mi samo pretpostavljamo da je verovatno bio zapušen odžak, pa su ostali bez kiseonika - kaže komšinica para iz Masloševa.

Bračni par je sinoć stigao u svoju seosku kuću. Reč je o ljudima koji su 20 godina radili u Francuskoj, tamo zaradili penzije, a u Masloševo dolaze više puta godišnje.

U Francuskoj im žive i sin i ćerka. Sinoć su doputovali, neko vreme sedeli s komšijama u svojoj kući i razgovarali, a onda se društvo razišlo. Šta se u njihovoj kući tačno desilo, komšije nisu znale.

R. Ć. (72) bio je slabije pokretan, ali je njegova supruga R. Ć. (64) bila vitalna žena, kažu komšije.

(M. R.)