JAVILA SAM SE NA OGLAS ZA STRIPTIZETE: Evo kakvu sam nepristojnu ponudu dobila!

Ej, dušo, ponesi i štiklice neke, čisto da vidiš kako se to radi, i da isprobamo malo igranje, kaže mi G., gazda striptiz kluba

Jutros sam na Trgu republike videla oglas za posao, i to ne bilo kakav. Nudi se zaposlenje za devojke, mlade, slobodne, "prijatnog izgleda" i neiskusne.

Posao je u Lipovačkim šumama. Putuje se 20 minuta "Lastinim" autobusom s Banovog brda. Radi se od 21 do 04 ujutru. Isplata je svakog dana. Posao obuhvata toples (skidanje do pola), potpuno skidanje, "privatni ples" s gostom ukoliko on to želi i ispijanje šampanjca i koktela. Bezbednost je zagarantovana. U prevodu, traže striptizete.

Pozvali smo izvesnog gospodina G., koji se potpisao u oglasu, da vidimo o čemu se tačno radi.

- Dobar dan, zovem povodom oglasa za posao dens i strip igračice - rekoh glasno i odlučno, da izgleda kao da sam zainteresovana i da me zanima detaljniji opis posla.

- Da, da. Posao obuhvata striptiz, kao što stoji u oglasu. Radi se na glavnom putu za Barajevo, u Lipovačkim šumama. Trebaju mi dve do tri devojke, mlađe, nije bitno iskustvo, bitno da vole da igraju i da su spremne da pokažu to što imaju - ispriča ukratko glas s druge strane.

- A-ha, a šta podrazumeva "toples 1.200", "total 1.600" i  taj "procenat 33", pošto nemam iskustva u poslu, pa ne znam šta se pod tim podrazumeva - dodah nesigurno.

- Nije bitno što nemaš iskustva, meni čak i trebaju neiskusne. Pre sam imao ovde dve s iskustvom, jedna je otišla, drugu sam oterao. Mnogo su pile, krale, terale mi goste - pomahnitalo započe priču G.

- Da, strašno kakvi su ljudi. Daš mu prst, traži ruku. A šta obuhvata toples, total i procenat - nastavih da insistiram na odgovoru.

- Da, da, "toples" obuhvata skidanje samo gornjeg dela, i za to dobiješ 1.200 dinara. "Total" retko koja pristaje, i on obuhvata potpuno skidanje. To je 1.600 dinara. Ako gost naruči koktel za tebe i pozove te na kratko piće i ćaskanje s njim, ti imaš 600 dinara od toga. To je tih 33%. Ako se desi da se baš dopadneš gostu, postoji opcija "privatnog plesa", koja traje deset minuta. Za to dobiješ od mene 1.600 dinara, a postoji velika šansa i da imaš veliki bakšiš. Isplata je svakog dana, a od tebe zavisi koliko ćeš da zaradiš - krenuo je da me obasipa ciframa i podacima.

- Da, a je `l tu nema privođenja, teranja na seks i neki blud? - znatiželjno dodajem.

- Ne, nikakav seks, nikakvo primoravanje. Samo ples, igra, đuskanje. I cilj je da mušterije budu zadovoljne. Ako bude vas dve, pošto mi trebaju dve igračice, uspete od gosta da izmamite i šampanjac koji košta 7.500 hiljada, meni ide 5.000, a vama dvema procenat od 2.500. Razumete?

- Da, razumem, kako ne - odgovorih šokirano, zatečena saznanjem šta su sve devojke spremne da rade za male pare.

Gospodin G. se kroz razgovor otvorio za priču. Radi na Birou za zapošljavanje, kaže. Takođe, da ga svi u Barajevu znaju i znaju za taj posao koji radi. U vođenju striptiz bara pomaže mu i sin od 18 godina. Garantuje potpunu bezbednost i tvrdi da ne postoji nikakvo skrivanje ili iskorišćavanje.

Kad smo dogovorili kad i kako mogu da "dođem na razgovor" , pošto sam "zainteresovana" i priča mi deluje sasvim u redu i bezbedno, rekao je:

- Možeš i večeras, što se mene tiče. Povedi i neku drugaricu, ako je i ona zainteresovana, a i da ne ideš sama - kaže G. dušebrižno.

- Da, važi, naravno, viđamo se večeras - potvrđujem priču i dodajem da ću se javiti večeras kad krenem.

Posle dva minuta ponovo zvoni telefon, a glas s druge strane žice dodaje:

- Ej, dušo, ponesi i štiklice neke, čisto da vidiš kako se to radi, i da isprobamo malo igranje - završava nam ovu neverovatnu priču gazda iz Barajeva.

Pa šta mislite, da li ovakvi oglasi za posao treba da nam krase Trg republike, dok ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem i godinama "vise" na Birou? I koji je to bezbedan striptiz klub, baš na Ibarskoj magistrali, a da nije početak neke prostitucije, bluda i nemorala?!

Šta vi mislite o svemu ovome?

( Telegraf.rs)