PUTIN SE SUTRA OBRAĆA NACIJI: Građani poslali više od 1,7 miliona pitanja

Portparol ruskog predsednika je kazao da su u toku završne pripreme za "Direktnu liniju", gde će Putin 13. put uživo odgovarati na pitanja građana

Broj pitanja upućen ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, koji će sutra uživo na televiziji odgovarati naciji, premašio je 1,7 miliona, saopštio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

SKANDALOZNO: Ovi lideri ne idu na paradu u Moskvu, iako treba da budu ZAHVALNI što su Rusi dokrajčili naciste (FOTO) (VIDEO)

- Do sada je bilo 1,2 miliona telefonskih poziva, 24.000 MMS i 285.000 SMS poruka, 6.500 video snimaka i 190.000 imejlova poslatih na veb sajt - rekao je Peskov.

Peskov je kazao da su u toku završne pripreme za "Direktnu liniju", gde će Putin 13. put uživo odgovarati na pitanja građana, podsetivši da je reč o zajedničkom projektu dva državna televizijska kanala - "Kanala 1" i "VGTRK".

- Svaka `Direktna linija` zahteva ogromnu količinu posla koji obavlja veliki broj organizacija, kompanija i pojedinaca - rekao je Peskov.

VAISTINU PUTIN: Neverovatna fotografija ruskog predsednika kakva dosad nije viđena! (FOTO)

Prema Peskovu "najvažnija je obrada mase poruka i njihova klasifikacija, jer je to glavna karakteristika ''Direktne linije''", preneo je TAS S.

- To omogućava šefu države da opipa puls nacije - sve se jasno vidi golim okom - rekao je Peskov o problemima koje ruski građani dele sa predsednikom.

Peskov je dodao da se tipična pitanja dalje prosleđuju "nadležnim agencijama i organizacijama".

- Interesantnih pitanja i interesantnih detalja je mnogo. Verujem da bi bilo pogrešno otkriti ih pre ''Direktne linije'' - rekao je Peskov.

(Telegraf.rs / Tanjug)