SAHRANJENA ŽRTVA TERORISTIČKOG NAPADA U ZVORNIKU: Uz najveće počasti se oprostili od policajca Dragana Đurića

Muk na gradskom groblju prekinula je počasna paljba, sa kojom je "Đuka“ kako su ga kolege zvale, otišao na večni počinak

Rodbina, prijatelji, radne kolege, predstavnici vlasti i institucija na entitetskom i državnom nivou i preko hiljadu Zvorničana oprostili su se danas od Dragana Đurića, policajca koji je stradao u terorističkom napadu koji se desio u ponedeljak u ovoj opštini.

Muk na gradskom groblju u Karakaju prekinula je počasna paljba, sa kojom je "Đuka“ kako su ga kolege zvale, otišao na večni počinak.

- Kao pripadnik Vojske Republike Srpske dao je doprinos u njenom stvaranju a kao pripadnik MUP-a na njenom očuvanju. Svojim telom i životom si spasio naše, i na tome smo ti večno hvala - kazao je u oproštajnom govoru Vladan Vasilić, komandir Policijske stanice u Zvorniku.

DA LI JE SRBIJA SLEDEĆA NA METI VEHABIJA? Teroristički napad u Zvorniku izazvao strah u regionu

JEZIV KRIK MAJKE UBIJENOG SRPSKOG POLICAJCA: Muslimani su mi UBILI muža, a sad i sina, BOL MI DUŠU RAZARA! (FOTO)

Opelu stradalog policajca prisustvovao je i Milorad Dodik, predsednik RS, Dragan Lukač prvi čovek MUP-a RS, Gojko Vasić, direktor Policije RS, ministri u Vladi RS, predstavnici lokalne zajednice, odbornici u Narodnoj skupštini RS kao i brojne druge delegacije.

(Telegraf.rs/ Izvor: nezavisne.com)