Palma gradi najveći vodopad na Balkanu!

Oni koji dođu u Jagodinu, proći će, razgledaće vodopad, slikaće se pored njega, rekao je Marković, koji je dodao i da će uz vodopad posetioci moći da se opuste i reše svoje psihičke probleme

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma kaže da se u Jagodini gradi najveći veštački vodopad na Balkanu, koji će biti završen do kraja meseca.

JAGODINA KAO SRPSKO MORE: U akva parku i po 5.000 ljudi dnevno! (FOTO)

- Ne mogu vam objasniti slikovito kako će izgledati, ali sam siguran da će to biti jedna od najboljih turističkih atrakcija u Srbiji i na Balkanu - rekao je Marković na konferenciji za medije.

Oni koji dođu u Jagodinu, proći će, razgledaće vodopad, slikaće se pored njega, rekao je Marković, koji je dodao i da će uz vodopad posetioci moći da se opuste i reše svoje psihičke probleme.

PALMA: Jagodina kandidat za Olimpijske igre!

Odgovarajući na pojedine kritike što je izgrađena fontana, Marković je rekao da će fontana "proizvoditi turiste, svakog dana je puno turista, zahvaljujući fontani koju smo napravili, a ne postoji takva fontana u Srbiji".

Fontana u Izletištu "Potok, otvorena je 30. aprila, ima oblik jagode i nalazi se u neposrednoj blizini Akva-parka, Zoo-vrta, Muzeja voštanih figura, tržnog centra "Vivo"...

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)