OVO JE NAJOKRUTNIJA "ŠALA": Nećete verovati šta su uradili ovoj jadnoj devojčici! (VIDEO)

Televizija se javno izvinila nekoliko sati posle ovog incidenta, ali su gledaoci ostali zgroženi onim što se dogodilo nesrećnoj devojčici u emisiji

Devojčica koja je poreklom iz Amerike a trenutno živi u Kambodži, Autumn Alen (13), imala je neprijatno i bolno iskustvo u specijalnoj emisiji koja je osmišljena povodom Dana majki.

DA TI SRCE PUKNE: Mama mu je poklonila lutku s likom oca koji nije tu (VIDEO)

Ona je gostovala u emisiji pod nazivom "Penh Chet Ort" (Svidelo vam se ili ne), kad joj je voditeljka saopštila da su joj spremili posebno iznenađenje. Obećali su joj da će se ponovo videti sa majkom sa kojom se nije susrela već sedam godina.

Međutim, mališanka se naravno rasplakala i izjavila da će to biti "ostvarenje njenih snova". Umesto majke, na scenu je izašao lokalni komičar Čop Rolin koji je obukao žensku odeću.

- Šta si mislila? Da ćemo stvarno da je izvedemo? - upitao je komičar.

- Ne znam - odgovorila je devojčica.

- Ona me je grlila i ljubila i govorila mi da će me zauvek voleti - dodalo je uplakano dete.

Nekoliko sati posle ovog incidenta, televizija je objavila saopštenje u kome se izvinila zbog okrutnog poteza. Devojčica je uprkos svemu, izrazila zahvalnost svim gledaocima koji su je podržali posle ovog nemilog događaja, i istakla na svojoj Fejsbuk stranici da smatra da su ovi ljudi samo želeli da se našale i da nisu imali lošu nameru.

Ipak, većina je posle prikazivanja ove emisije bila zgrožena nepromišljenim potezom produkcije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)