KOLIMA POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU SUPRUGU: Sprečena nova tragedija u Martonošu posle pokolja koji je potresao Srbiju!

- Hvala bogu da nije žena nastradala, čuli smo samo škripu kočnica i videli kako je pala u stranu. On je samo projurio dalje - kaže Mihalj N., jedan od očevidaca nemilog događaja

Posle stravičnog masakra u Martonošu u kom je šest osoba izgubilo život nakon krvavog pira Radeta Šefera, ovo selo nadomak Kanjiže umalo juče da pogodi nova tragedija. Policajac u invalidskoj penziji Miroslav V. (44), kolima je poikušao da ubije svoju bivšu suprugu.

MONSTRUM HTEO DA POBIJE JOŠ PETORO: Novi jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

Komšije koje su  vidno potresene zbog svega što se poslednjih dana događalo u selu nisu rado pričali o ovom incidentu, prenose "Večernje novosti".

- Hvala bogu da nije žena nastradala, čuli smo samo škripu kočnica i videli kako je pala u stranu. On je samo projurio dalje - kaže Mihalj N., jedan od očevidaca nemilog događaja.

Miroslav V. i bivša supruga odavno ne žive zajedno, a žena se više puta policiji požalila da joj Miroslav ne da mira. Poslednji put to je učinila 18. maja kada je policija pretresla stan osumnjičenog i pronašla repliku pištolja, nekoliko metaka, kao i metalni bokser.

- Bili su razvedeni, upravo zato što ju je on godinama maltretirao, i fizički i psihički. Stalno je zvala policiju, dolazili su i odvodili ga, ali su ga, kada bi se smirio malo, puštali. Znam da je imao zabranu da joj priđe , zato je i slao strašne poruke, koje je žena pokazivala policiji- kaže jedna meštanka.

CRNA DVA DANA U SRBIJI: Ubijeno 7 žena za 48 sati!

Policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati Miroslavu V. zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. On će krivično odgovarati i zbog toga što je bivšoj ženi telefonom više puta pretio da će je ubiti.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)