UTVRĐEN STEPEN PIJANSTVA MONSTRUMA: Novi detalji ubistva Tijane Jurić!

Odbrana slamku nade za optuženog vidi u prekvalifikaciji sadašnjeg dela "teško ubistvo", u krivično delo "pokušaj silovanja sa teškom smrtnom posledicom" za koje je zaprećena kazna od 20 godina zatvora

Docent dr Zoran Mihajlović dostavio je sudu, novozatraženi veštački nalaz kojim se, na osnovu saznanja o popijenoj količini i vrsti alkohola, može sa velikom tačnošću utvrditi stepen ubičine alkoholisanosti u trenutku zločina.

MOJU PATNJU VIŠE NE SME DA DOŽIVI NIJEDAN RODITELJ: Ispovest Tijaninog oca Igora Jurića promeniće Srbiju!

Đurićev advokat, Viktor Gostiljac iz Beograda je zatražio dodatno veštačenje na okolnost stepena ubičine alkoholisanosti. On se pozvao na njegov iskaz u policiji, a koji nije osporen tokom suđenja, da je optuženi predveče 26. jula na seoskom groblju popio "oko litar vinjaka i više od litre i po piva".

Đurić se navodno, posle pijanke vratio u centar Bajmoka, gde je još pio, ali se "ne seća šta je sve tamo pio".

Mesar iz Surčina, Dragan Đurić (34), podsetimo, 26. jula boravio je u Bajmoku kod prijatelja, a oko ponoći je presreo samu Tijanu Jurić, ugurao je u automobil, a potom, posle pokušaja silovanja, zadavio.

Nesrećnu maloletnu Subotičanku, koja je tog dana boravila kod babe i dede, a uveče sa drugaricama bila na lokalnoj proslavi u sportskom centru "Rata", Đurić je posle zločina odvezao u atar sela Čonoplj u somborskoj opštini i na jednoj napuštenoj deponiji je zakopao.

Nakon dve nedelje je uhapšen kada je u celosti i priznao ovo monstruozno delo.Odbrana slamku nade za optuženog vidi u prekvalifikaciji sadašnjeg dela „teško ubistvo“, za koje je zaprećena kazna zatvora od 40 godina, u krivično delo "pokušaj silovanja sa teškom smrtnom posledicom", za koje je zaprećena kazna od 20 godina zatvora.

(Telegraf.rs)