SMEHOTRESNO: Najblentavija muvanja sa Fejsbuka! (1. deo)

Gastarbajter, devojke, poeta, mačo tip, oženjeni "grebator", "pantelar", biograf - samo su neki od tipova udvarača koji će vas sačekati "u zasedi" na Netu

Ukoliko ste osoba ženskog pola i imate tu "nesreću" da imate privlačno lice i zanosne obline, velike su šanse da ćete u najkraćem mogućem roku na  Fejsbuku navući čitavu armiju udvarača, koji će na sve moguće i nemoguće načine želeti da vas upoznaju i osvoje vaše srce!

Oni će se na sve načine truditi da izvuku vaš broj telefona ili bilo kakav kontakt ne bi li vam pokazali  da su pravi izbor za vas. U tu svrhu će izvoditi razne egzibicije, deliti komplimente, čak i stavljati lažne fotke na profil. "Muvatori sa Fejsbuka" ne prezaju ni od čega, a mi smo za vas izabrali one najblesavije, a ima ih svakakvih - od poeta nežnih karaktera do navalentnih i grubih neotesanaca, kojima će psovka poslužiti umesto ruže u pokušaju da osvoje vaše žensko srce. :)

Telegraf.rs predstavlja najkarakterističnije udvarače koji pokušavaju da osvoje srce jedne devojke.

1. Gastarbajter. Osnovno oružje ovakvih tipova je - selidba u obećani raj. Ništa romantika, pamet, nežnost. Oni kapiraju da je njihov glavni adut - "obećana zemlja"!