OPTUŽEN LEKAR: Tukao i silovao ženu na parkingu beogradske Infektivne klinike!

Čim je ušla u njegov automobil počeo je da je udara. Rekla je da je tražio da ga oralno zadovolji, a kad je odbila počeo je ponovo da je udara

Protiv doktora Ratimira Popovića (46) više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog silovanja Tanje M. (31).

Prema tvrdnjama koje se navode u optužnici, Popović je Tanju M. silovao u svom automobilu, 3. aprila u ranim jutarnjim časovima. Sve se odigralo na parkingu Infektivne klinike u Beogradu.

Žena je u policiji ispričala da je optuženog, koji je doktor opšte prakse na privatnoj klinici u Beogradu, upoznala u jednom prestoničkom kazinu u koji je došla sa svojim suprugom.

Ona se sa svojim suprugom te večeri kockala. Kada su izgubili sav novac vratili su se kući. Muž joj je zaspao, a ona je odlučila da se vrati u kazino kako bi pokušala da povrati izgubljeni novac.

Muškarac koga je ranije te večeri primetila da je posmatra i dalje je bio tu. Kada je ponovo izgubila sav novac krenula je kući. Ubrzo joj je prišao taj isti muškarac koji je ponudio da je odveze do kuće.

Prihvatila je jer joj je delovao pristojno i ništa nije ukazivalo da može doći do silovanja.

Čim je ušla u njegov automobil počeo je da je udara. Rekla je da je tražio da ga oralno zadovolji, a kad je odbila počeo je ponovo da je udara.

U jednom momentu uspela je da se otrgne i pomoć potraži od portira Infektivne klinike.

Prema nezvaničnim informacijama, Popović je u policiji i kasnije u Tužilaštvu negirao delo koje mu se stavlja na teret. Tvrdio je da joj je ponudio da je odveze kući, kao i da je sama pristala da ga oralno zadovolji u kolima. Navodno, kako je ispričao, sve je to snimio mobilnim telefonom.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)