JA SAM NAJLEPŠI MUŠKARAC U SRBIJI: Evo i dokaza! (FOTO) (VIDEO)

Tridesetogodišnji Beranin koji živi u Beogradu kaže da se manekenstvom bavi samo oko godinu dana, a proteklih dana se vratio sa svetskog takmičenja na kome je osvojio treće mesto

Radule Vučetić je mister Srbije koji je osvojio treće mesto na svetskom izboru za mistera koji se održao u Bugarskoj u Plovdivu od 22. do 28. juna ove godine. Dakle ima i zvaničnu potvrdu da je ono što i sam tvrdi: Najlepši muškarac u Srbiji!

Ovaj na prvi pogled skromni momak i dalje, kaže, polako sabira utiske nakon povratka iz Bugarske i osvojenog trećeg mesta sa ovog takmičenja.

Vučetić je na takmičenje otišao, jer je na osnovu svojih dosadašnjih rezultata proglašen za mistera Srbije.

Tridesetogodšnji Beranin koji živi u Beogradu kaže da se manekenstvom bavi samo oko godinu dana.

On je učestvovao u konkurenciji 25 kandidata i osvojio zapaženo treće mesto. Borba za titulu mistera trajala je tri dana i kandidati su morali da pokažu određene kvalitete i sposobnosti.

- Prvo veče smo defilovali kroz grad u nošnjama i sa zastavama, drugo veče se birao mister bikinija i talent šou kada su takmičari imali prilike da pokažu svoju umeća, psa su mnogi pevali i imitirali. Treće i ujedno finalno veče podrazumevalo je da izlazimo na binu u nošnjama, bikiniju i tada je proglašen mister i njegova dva pratioca - kaže Vučetić.

Sa ovog takmičenja poneo je tri prestižne nagrade: najbolje biznis lice, najlepši par sa mis Kosova, kao i najlepše fitnes telo, a i na talent šouu je pokazao zapažene rezultate.

Gostujući u našij redakciji, Radule Vučetić kaže da u senci ovog svetskog izbora za mistera stoji niz nepravilnosti i kaže da planira da presavije tabak.

- Ja sam osvojio najveći broj lenti i bio sam glavni favorit. Međutim, druge večeri takmičenja su se odjednom promenile sudije i ja sm upozoren da se radi nešto što se kosi sa propisima. U trećoj, a ujedno i poslednjoj finalnoj večeri proglašavaju predstavnika Crne Gore, koji je inače moj dobar drug, za pobedinka iako nije imao nijednu osvojenu nagradu - kaže Vučetić i dodaje:

- Sada ću da tužim odgovorne i da se utvrdi ko je napravio propust zbog kojeg smo svi ostali bez nagrade.

On dodaje da je i sponzor koji je dodeljivao novčane nagrade odustao od sponzorstva i trojica prvoplasiranih, među kojima se i on našao su ostali bez nagrade, jer kako kaže, sponzor nije bio zadovoljan prvoplasiranim takmičarima.

Naš sagovornik kaže da je u svetu mode od skoro, poslednjih godinu dana i da se tu obreo sasvim slučajno.

- Bavio sam se bodi bildingom i sasvim slučajno sam se obreo u manekenstvu. Oduvek me je privlačilo da se fotografišem i da izgledam lepo. Te navike nosim još iz srednje škole - kaže Vučetić.

On je inače po zanimanju policijski oficir sa završnom Kriminalističkom akademijom, a pored mode bavi se i fitnesom.

Radule Vučetić kaže da je kod nas veoma slabo plaćen ovaj posao, ali da se u inostranstvu i te kako isplati biti maneken.

- Ja sam potpisao ugovor sa jednom modnom kućom u Londonu. Priroda posla je takva da se dosta putuje, a meni to ne predstavlja problem - kaže naš sagovornik.

Pored svih lepih strana ovog pomalo neobičnog zanimanja za muškarca, a posebno za jednog Crnogorca, naš gost kaže da je mana ovog zanimanja to što je jako teško uklopiti privatan život sa poslom i ističe da devojkama često smetaju stalna odsustva i provokativne fotografije.

On nam kroz osmeh kaže da je u njegovom rodnom gradu sigurno bilo negativnih komentara zbog odabira zanimanja, ali da do njega takvi komentari nisu dolazili, kao i da ga to ne dotiče, jer mu je najvažnije što ima podršku svojih najbližih.

Vučetić kaže da se čitav život bavi sportom i da mu zdrav način života i vežbanje ne predstavljaju nikakav problem, pogotovo što zna da ovaj posao zahteva lep izgled.

Želja našeg sagovornika je da se muško manekenstvo popularizuje u Srbiji, a bilo bi dobro da se organizuju i izbori za mistera Srbije.

Za kraj je odlučio da pred kamerama radi sklekove, pa pogledajte kako je to izgledalo:

(Jovanka Tetiković)