Pošta će efikasno obaviti posao sa vaučerima za odmor u Srbiji!

Korisnik na šalteru pošte treba da podnese prijavu koja je objavljena na internet sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija

Pošta Srbije će profesionalno, efikasno, kvalitetno i u korist građana obaviti posao prijave za vaučere koji se mogu koristiti za subvencionisanje smeštaja u domaćim ugostiteljskim objektima, poručio je danas direktor Pošta Srbije Milan Krkobabić.

EKSKLUZIVNI SPISAK: Ovo su sva mesta na kojima možete da LETUJETE U SRBIJI sa vaučerom od 5.000!

- Ovaj posao od državnog značaja Pošta Srbije dočekuje spremno - organizaciono, tehničko-tehnološki i kadrovski, garantujući uspešnu realizaciju, u šta su građani već imali priliku da se uvere tokom velikih projekata kakvi su bili podela besplatnih akcija, restitucija, digitalizacija - rekao je Krkobabić Tanjugu.

POŠTA KREĆE U OFANZIVU: Kreću usluge fiksne telefonije, menjačnice, osiguranje!

On je podsetio da se za dobijanje vaučera od 5.000 dinara za odmor u Srbiji zaitneresovani građani mogu prijaviti na šalterima pošta od 6. do 15. jula.

SRBI LETUJTE U SRBIJI: Evo šta vam je potrebno da dobijete 5.000 dinara za vaš ODMOR IZ SNOVA!

- Prijavljivanje će biti moguće u svim korporativnim poštama u Srbiji, tako da ne očekujemo gužve - rekao je Krkobabić.

Korisnik na šalteru pošte treba da podnese prijavu koja je objavljena na internet sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Uz prijavu se obavezno podnosi i fotokopija lične karte, potvrda o izvršenoj rezervaciji i to e-mail ili dopis ugostiteljskog objekta sa obaveznim datumom, periodom rezervacije, kao i odgovarajuća potvrda o sticanju prava po nekom od kriterijuma za dodelu vaučera, rekao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima nakon podnošenja prijave zadatak pošte je da sve prijave dostavi Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, a korisnicima koji po kriterijumima ministarstva budu ispunili uslove za letovanje sa popustom, putem pošte biće dostavljeni personalizovani vaučeri preporučenom pošiljkom.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je danas konačnu listu od 243 ugostiteljska objekta Srbiji u kojima se mogu rezervisati odmori uz korišćenje vaučera.

(Telegraf.rs / Tanjug)