TREBALO JE DA SE UBIJEM: Osumnjičeni za obljubu devojčice u Žarkovu najavljuje samoubistvo?

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Milan G. koji je osumnjičen za obljubu devojčicu u Žarkovu, rekao je na saslušanju da je trebao, posle svega što se dogodilo, da podigne ruku na sebe jer on nije takav čovek

M. G. (71) iz Beograda, koji se sumnjiči da je desetogodišnju komšinicu namamio u svoj stan, a onda je pipkao po intimnim delovima tela priznao je na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu krivicu i pokušao da se opravda tvrdeći da ne zna zašto je to uradio.

MONSTRUM PEDOFIL SE SMEJAO KAD JE PRIZNAO: Jezivi detalji iz garaže užasa u Beogradu

Kako Telegraf nezvanično saznaje, on je pošto je uhapšen, rekao i da je trebao, posle svega što se dogodilo, da podigne ruku na sebe jer on nije takav čovek.

PIPKAO SAM DEVOJČICU, NE ZNAM ŠTA MI JE BILO: Osumnjičeni priznao da je seksualno zlostavljao devojčicu u Žarkovu!

M. G. koji je i policiji koja ga je uhapsila ispričao šta se dogodilo u stanu u kom je bio sam, jer mu je žena u banji, rekao je da su deca često dolazila kod njega, kao i da su i te večeri gledali seriju "Srećni ljudi".

PEDOFILSKI HOROR U ŽARKOVU: Deda (70) namamio devojčicu (10) u stan, pa je seksualno zlostavljao!

Posle saslušanja, tužilastvo je predložilo da mu bude određen pritvor do 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke, među kojima su njegove komšije, ali i devojčica.

(Telegraf.rs)