SILOVAO DEVOJKU, POLOMIO JOJ KIČMU, SEKAO JE NOŽEM PO LICU: Da li je kazna koju je dobio za to premala?

Marjan Petkovski, koji je povratnik, devojku je upoznao u jednom kafiću i pozvao je drugi dan da se nađu i izađu na piće i kada su se našli iživljavao se nad njom nanevši joj teške povrede

Marjan Petkovkski, poznatiji kao Di-džej Toni (24) osuđen je pravosnažno na tri godine i četiri meseca zatvora zbog toga što je u noći između 3. i 4. januara prošle godine, u svom automobilu, na kružnom putu u Leštanima, brutalno pretukao i silovao M. P. (24).

SILOVAO, SEKAO I SLOMIO KIČMU DEVOJCI: A osuđen samo na tri godine i četiri meseca zatvora!

- Njegova sposobnost značaja dela i mogućnost upravljanja postupcima bila je smanjena do stepena bitnog, ali ne bitno zbog stanja alkoholisanosti i omamljenosti lekovima - navodi se u presudi Višeg suda, koju je potvrdio i Apelacioni sud u Beogradu.

Toni, koji je povratnik, devojku je upoznao u jednom kafiću i pozvao je drugi dan da se nađu i izađu na piće.

Kada je pristala, odvezao ju je u pravcu naselja Leštane, parkirao automobil i nad devojkom se toliko iživljavao kako bi je naterao na oralni seks, da joj je polomio tri kičmena pršljena i naneo brojne posekotine nožem po licu, vratu i rukama.

U jednom trenutku, ona je uspela da iskoristi njegovu nepažnju i pobegne iz automobila, ali je sa teškim telesnim povredama završila u bolnici, a policija je sedam dana kasnije uhapsila Petkovskog.

Tada je utvrđeno da je reč o povratniku, koji je bio hapšen i u januaru 2012. zbog sumnje da je obljubio maloletnicu, koju je upoznao preko "Fejsbuka". Pred Višim sudom u Beogradu, zbog toga je bio osuđen na pet godina zatvora, ali kako je Apelacioni sud tu presudu ukinuo, novo suđenje je čekao na slobodi, i tada je napao M. P.

Posle izricanja presude za zlostavljanje M. P. Viši sud je Petkovskog pustio u kućni pritvor.

(Telegraf.rs)