BOSNI PRETI KRVAVI RAT: Bakir Izetbegović i Bošnjaci pozivaju na KRVOPROLIĆE i uništenje SRPSKE!

Zamenik ministra odbrane Federacije BiH je po usvajanju odluke o referendumu u parlamentu Republike Srpske naveo da je taj potez koji je povukao Dodik nasrtaj na suverenitet BiH, koji će za posledicu imati krvoproliće i ratni ishod

Emir Suljagić, zamenik ministra odbrane Federacije BiH, optužujući predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da unosi nemir zbog odluke o referendumu otišao je predaleko i najavio rat u Srpskoj!

Suljagić je po usvajanju odluke o referendumu u parlamentu Republike Srpske naveo da je taj potez koji je povukao Dodik nasrtaj na suverenitet BiH, koji će za posledicu imati krvoproliće i ratni ishod.

- Ako Kancelarija visokog predstavnika ne uradi ono što je obavezna Dejtonskim mirovnim sporazumom, siguran sam da u BiH ima ljudi spremni da brane njen integritet i suverenitet - rekao je on.

- Referendum nije poziv na rat, već odbrana Ustava i Dejtona. Narod ide na referndum, uzima olovku u ruke, a ne oružje - odgovorio je Dodik.

Član predsedništva BiH Bakir Izetbegović pozvao je probosanske stranke da se ujedine protiv "projekta Dodik". On je rekao da bi bilo dobro da premijer Srbije Aleksandar Vučić upozori Dodika da ne ulazi u sudar s međunarodnom zajednicom.

(Telegraf.rs)