ULOVLJENA MORSKA NEMAN OD 6 METARA: Plivala među surferima i kupačima! (FOTO)

- Koliko sam upoznat, neko je tražio da se ajkula ulovi, jer je bila odgovorna za napad u blizini plaže - napisao je čovek koji je objavio fotografije ulovljene morske nemani

Gigantska tigrasta ajkula izvučena je tokom vikenda na severu Novog Južnog Velsa, kako tvrde korisnici društvenih mreža. Fotografije ove ulovljene morske nemani duge šest metara su se pojavile na Fejsbuku i Tviteru.

CRNOGORCI UHVATILI AJKULU U MORU: Ta vrsta može da naraste do 3 metra!

Džef Bruks je objavio dve fotografije ajkule na Fejsbuku tvrdeći da je ulovljena na plaži u blizini Lenoks Heda, koja je atrakcija za lokalne surfere.

- Koliko sam upoznat, neko je tražio da se ajkula ulovi, jer je bila odgovorna za napad u blizini plaže - napisao je on.

U medijima se pojavio i jedan ribar po imenu Metju, koji tvrdi da je on lično izvukao ogromnu ajkulu iz vode i čak "uzeo čeljust kao suvenir". Ovaj čovek nije zvanično identifikovan, ali tvrdi da je životinju izvukao iz vode pre tri nedelje.

- U trenutku kada je zagrizla mamac, borila se sa ajkulom čekićarom kojom se po svemu sudeći hrani - rekao je Metju za australijski list Northern Star.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)