SILOVAO JE DECU OD TRI GODINE: A onda je dobio NAGRADU od jedne zemlje u Evropi. Tek sad ga je stigla kazna!

Iako je u svojoj zemlji važio za "opasnog prestupnika povratnika", njemu je bilo dozvoljeno nešto što mu je omogućilo da počini još neka krivična dela

Eduardu Petikiju (48) je bilo dozvoljeno da se preseli iz Slovačke u Veliku Britaniju, iako je u svojoj zemlji već bio poznat kao osuđivani silovatelj, što je bukvalno kao neka vrsta nagrade za takvog monstruma. On je nastavio sa svojim zločinima, i u Roterdamu je seksualno zlostavljao devojčice uzrasta od 3 do 5 godina.

SILOVALI SU ME KAD SAM IMALA 11 GODINA: Navukli su me na drogu i primoravali da spavam sa sedmoricom zaredom! (VIDEO)

Iako je u svojoj zemlji važio za "opasnog prestupnika povratnika", njemu je bilo dozvoljeno da pređe u ovu državu gde je počinio još neka užasna krivična dela. Osuđen je na doživotnu robiju ove nedelje nakon što ga je britanski sud saslušao povodom seksualnih prestupa koje je učinio u inostranstvu.

U Slovačkoj je bio u zatvoru zbog užasnih dela nad detetom i grupnog silovanja dveju žena. Došao je 2008. godine u Ujedinjeno Kraljevstvo u potrazi za "boljim životom", a onda je seksualno zlostavljao devojčicu koja je imala 5 godina i dečaka od 3 godine.

Bilo je potrebno 13 meseci nakon saslušanja kako bi sud dobio njegov kriminalni dosije iz druge države i doneo presudu. Dokument od 60 strana je otkrio da je on prestupnik povratnik i da je bio psihopata.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)