Crnogorac Gojko učio Albanca da priča crnogorski ALI S PIŠTOLJEM POD GRLOM!

Incident se dogodio u jednom budvanskom kafiću, nedaleko od autobuske stanice

Gojko B. (50) iz Budve uhapšen je zbog zlostavljanja albanskog turiste G. Š. (46) iz Skadra, kojeg je uz pretnju pištoljem "učio" da priča crnogorski jezik. Incident se dogodio u utorak ujutro, u jednom budvanskom kafiću, nedaleko od autobuske stanice.

Beograđanin pokušao da opljačka poštu u Budvi!

Albanac je u utorak rano ujutro seo na kafu u jednom kafiću, a nakon što je naručio kafu, Gojko je počeo da ga maltretira. Njega je navodno iznerviralo to što Albanac ne zna da govori crnogorski jezk. Gojko je bio u vidno alkoholisanom stanu i tražio je da ponavlja reči na crnogorskom, a nakon toga je izvadio pištolj i ispod stola ga uperio u noge albanskom turisti.

Kako pišu crnogorske "Vijesti", u početku niko u kafiću nije primetio da se dešava nešto čudno, sve dok konobarica nije videla da turista uplašeno za Gojkom ponavlja reči.

Konobarica je prišla stolu i pitala Budvanina šta se dešava, nakon čega je on ustao, počeo da se izvinjava i ljubi Albanca i konobaricu, a turista je pobegao iz kafića.

Turista je policiji ispričao da se nakon pola sata vratio u kafić da plati račun, a onda je otišao da prijavi slučaj.

Policija je Gojka nakon saslušanja, uz krivičnu prijavu za zlostavljanje i nedozvoljeno držanje oružja privela zameniku osnovnog državnog tužioca Žarku Pajkoviću, koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)