OVO JE NAJBIZARNIJA PROSIDBA U SRBIJI IKADA: Sve druge žene bi ga odbile, a pogledajte šta je uradila njegova devojka (VIDEO)

Pozvali su Milicu, rekli joj da je Nikola povređen u saobraćajnoj nezgodi, i da odmah dođe. Onda su napravili nešto što će svi pamtiti do kraja života

Pasionirani bajker iz Aleksinca, Nikola Radojković (21), odlučio je da svoju devojku Milicu Ivanović (24) zaprosi na nesvakidašnji i pomalo stresan način, smislivši pri tome pravi mali dramski scenario.

Ova prosidba je izgledala kao HOROR film. Bukvalno (VIDEO)

On je sa svojim drugarima dogovorio da pozovu njegovu devojku telefonom i kažu joj da je doživeo nezgodu sa motorom, da se na licu mesta nalazi i vozilo Hitne pomoći i da dođe na lice mesta što pre.

- Otac mog druga je pozvao dok je ona proslavljala svoj rođendan i rekao joj je da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj sam ja povređen i da odmah dođe - priča Nikola.

Međutim, kada se pojavila sačekao ju je totalno drugačiji prizor.

Nikola je na motoru sa svojim drugarima i sa još gomilom ljudi stajao na sred ulice, šlajfovanjem su pravili dim stvarajući pri tome veličanstven prizor.

- Kada mi je prišla ustao sam sa motora poljubio je i dao joj buket cveća. Mislila je da je to sve i da je to deo njenog rođendanskog iznenađenja koji sam spremio za nju - rekao je Nikola.

To nije sve, pravo iznenađenje je tek usledilo.

- Okrenuo sam se uzeo kutijicu u kojoj je bio prsten, klekao na zemlju i zaprosio je. Prvo je bila u šoku a zatim je naravno pristala!

Na našu konstataciju da je izabrao pomalo stresan način da zaprosi svoju devojku, i pitanje da li je bila ljuta zbog toga, Nikola odgovara:

- Nije se naljutila, naprotiv, baš se obradovala. Na početku je možda bila malo u šoku jer nije znala šta je čeka, ali se na kraju sve lepo završilo i što mi je najbitnije bila je srećna.

Mi im želimo mnogo sreće u zajedničkom životu, i da ubuduće bude još ovakvih lepih priča.

Pogledajte kako je ova prosidba izgledala:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)