SRBIJOM HARA MUŠKARAC KOJI OBEĆAVA LJUBAV I VILE: Prevarene žene upozoravaju da je sve laž!

- On je cicija i sve što njemu treba je žena koja će da rinta i bude sluga, a on da uživa - piše u ovoj nesvakidašnjoj peticiji

Nedavno je na sajtu peticije24.com osvanula nesvakidašnja peticija u kojoj se skupljaju potpisi protiv izvesnog S. J.

On se prema rečima potpisnica, predstavlja kao imućni povratnik iz Švajcarske, a u stvari je, pišu dalje, prevarant, koji je obmanuo mnoge žene obećavajući im ljubav, kule i gradove od kojih naposletku ne bude ništa.

Kreatorka peticije je navela da ovim zapravo želi da pomogne svim ženama da ne nasedaju na prevaru i na laž gospodina koji im obećava ljubav, bezbednost i vile, jer je kako navodi - sve laž!

- On je cicija i sve što njemu treba je žena koja će da rinta i bude sluga, a on da uživa - piše u peticiji.

Ispod teksta u komentarima mogu se videti žene koje pišu da su prevarene i da tom čoveku ne treba verovati.

Ceo tekst prenosimo vam u celosti:

"Drage dame ovim putem hoću da pomognemo svim ženama da ne nasedaju na prevaru i laž.

Naime, radi se o čoveku koji obmanjuje žene a tome mora doći kraj! Ako dođete u kontakt sa osobom koja vam obećava sve (ljubav,bezbednost,vile, kule i ne znam šta sve) obratite pažnju na to da ste sledeća žrtva jer od svega toga nema ništa. On je cicija i sve što njemu treba je žena koja će da rinta i bude sluga a on da uživa!

Čuvajte se dame molim vas da ne bude kasno! Ne javljajte se nikako na ponude lažovu i prevarantu! S. J. je čovek koji ne zna za ljubav i nikada nećete osetiti zaštitu pored njega!

Nadam se da ću ovim putem uspeti da zaštitim koliko toliko ženski rod da ne propadaju, jer takav čovek ne zaslužuje ništa, a za kratak period ženio se 10 puta.

Pozdrav drage dame i sve najbolje!"

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: peticije24.com)