Đelić: Nudimo nastavak borbe za legitimne ciljeve

- DS može da obeća da će, ako pobedi na izborima, dovršiti auto-put na Koridoru 10 do kraja mandata sledeće Vlade - poručio je član Predsedništva Demokratske stranke Božidar Ðelić

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) Božidar Ðelić izjavio je danas u Pećincima da će građani Srbije na Ðuređevdan imati veoma jasan izbor, a to je izvesnost i nastavak borbe za legitimne ciljeve zemlje koje nudi DS.

- S druge strane je neizvesnost s ljudima koji ništa nisu uradili u životu i koji su uvek menjali svoje mišljenje - rekao je Ðelić učestvujući u karavanu Demokratske omladine, koji je posle Rume posetio Pećince.

Ðelić je istakao da DS ima "ekipu koja svoje planove može da sprovede u delo, a s druge strane su ljudi koji su menjali suštinski mišljenje o najbitnijim pitanjima i nema nikakvih garancija da to neće ponovo učiniti".

On je poručio mladima u toj sremskoj opštini da ekipa koju predvodi predsednik Boris Tadić ima veoma jasne planove za ostvarivanje politike prema mladima, kojom će biti obezbeđeno da oni imaju bolje uslove za obrazovanje i zapošljavanje.

- Znamo veoma dobro da nema budućnosti ako mladi ne odluče da ostanu u našoj zemlji i ova kriza ne treba da nas zavarava, jer i ona će proći - naglasio je Ðelić.

On je podsetio da je u protekle četiri godine, za vreme Vlade koju je predvodio DS, prvi put posle 30 godina izgrađeno 160 kilometara auto-puta kroz Srbiju.

Ðelić je dodao da na osnovu ostvarenih rezultata DS može da obeća da će, ako pobedi na izborima, dovršiti auto-put na Koridoru 10 do kraja mandata sledeće Vlade.

Predsednik opštinskog odbora DS Pećinaca Živko Marković naglasio je da ova sremska opština, u kojoj je proteklih godina stiglo više stranih investitora, planira da za kratko vreme iskoreni nezaposlenost.

On je dodao da do kraja ove i početka iduće godine u Pećincima posao treba da dobije 900 nezaposlenih, među njima najviše mladih. O rešavanju problema mladih prisutnima su govorili i funkcioneri Demokratske omladine Ljuban Panić i Jelena Milinović.

(Telegraf.rs / Tanjug)