TAKSISTI NAPALI PATROLU KOMUNALNE POLICIJE: Tuča kod Beton hale u Beogradu!

Prilikom kontrole auto-taksi dokumentacije jedan auto-taksi prevoznik je pokušao da pobegne sa lica mesta, pri čemu je svojim vozilom namerno povredio dvojicu komunalnih policajaca

Patrola komunalne policije fizički je napadnuta jutros kod Beton hale, dok je vršila kontrolu auto-taksi prevoza!

Naime, kako piše u saopštenju koje smo dobili iz Komunalne policije, u 01.20 časova u Karađorđevoj ulici, u zoni pristaništa kod Beton hale, patrole komunalne policije koje su vršile kontrolu auto-taksi prevoza zatekle su više nepropisno parkiranih auto-taksi vozila sa vozačima i njima ili pored njih.

Prilikom kontrole auto-taksi dokumentacije jedan auto-taksi prevoznik je pokušao da pobegne sa lica mesta, pri čemu je svojim vozilom namerno povredio dvojicu komunalnih policajaca, piše u saopštenju koje je Telegraf dobio.

Taksi prevoznik je, kako se navodi u saopštenju, osujećen u pokušaju bekstva nakon čega je od strane drugih taksi vozača (kojih je bilo između 10 i 15) iniciran najpre verbalni a zatim i fizički sukob u kome je jedan od taksi vozača fizički napao komunalnog policajca. 

Posle ovoga su komunalni policajci, kako se navodi, odbili napad i vezali napadače, te ih odveli u Policijsku stanicu Stari Grad. Lica koja su izvršila napad identifikovana su kao N. V. i R. M., obojica članovi jednog beogradskog taksi udruženja. Povređeni policajac je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)