DOBRO VEČE, OVO JE MALI DNEVNIK: Upoznajte decu koja nam uvek ULEPŠAJU DAN! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf je bio na snimanju Malog dnevnika. Prenosimo vam veoma zanimljivu i simpatičnu atmosferu sa snimanja, u kojoj ćete sigurno i vi uživati

Veoma teško je zamisliti da u današnje vreme emisija koja traje svega pet minuta, može da vas oraspoloži toliko da ste u stanju da zaboravite na sve ono negativno što vam se dogodilo u tom danu.

Pogledajte kako se Novak Đoković proveo u Malom Dnevniku, šta je naučio i savetovao novim drugarima! (VIDEO)

Upravo to polazi za rukom "Malom dnevniku", emisiji koja se emituje na RTS-u svakog radnog dana s početkom u 18.20 sati, a vode je deca i traje samo PET MINUTA!

HIT: Evo kako je preslatka Anđela iz "Malog dnevnika" nadmudrila Ivana Ivanovića (FOTO)

Telegraf je bio na snimanju dnevnika, a tamo smo upoznali Filipa, Dunju, Anđelu, Luku (koji je inače glavni urednik Malog dnevnika), Stefana i Aleksandru, koji su bili veoma dobro raspoloženi. A oni, kao pravi profesionalci, iza sebe imaju čitav tim koji brine o njima.

Filip i Dunja su skoro sve vreme snimali emisije, a uprkos malim tehničkim problemima koji su nastali tokom snimanja, njihov dečji vedar duh nije nestao. Konstantno su bili nasmejani i dobro raspoloženi, jedino su se pred sam kraj požalili kako im se prispavalo, ali ih je i ta pospanost veoma brzo prošla.

Snimanju je u jednom trenutku prisustvovao i Milorad Mandić Manda, koji će se pojaviti u jednoj od narednih epizoda Malog dnevnika.

Njihova emisija u kojoj je gost Novak Đoković je i više nego legendarna i prepričava se već mesecima.

U prvom trenutku sam očekivala da će se Filip i Dunja zbuniti, međutim, oni su se poneli kao pravi profesionalci. Čekaj malo, oni to i jesu!

A kako i ne bi bili, kada su do sada snimili oko 260 epizoda svoje emisije, a iz dana u dan su sve simpatičniji. Originalnost im ne manjka, a ovom "poslu" su pristupili krajnje ozbiljno. Da sve bude kako treba brinu se čuveni reditelj Darko Kamarit, scenarista Goran Jovanović i dramaturg Kristina Đuković, ali i mnogi drugi.

Pre nego što je došao Manda u studio, Anđela i Luka su došli kako bi snimili svoju epizodu. Preslatka devojčica je prosto uletela u studio i počela da trčkara po njemu, međutim, poznati glumac ju je prekinuo u tome i Filip i Dunja su se ponovo vratili kako bi uradili svoj intervju s njim.

Rad s decom je najlakši, ali u isto vreme i najteži. Potrebno je mnogo strpljenja, dosta ponavljanja, ali sigurno je da nema ništa lepše od momenta kada ste okruženi dečjim smehom, što nam može posvedočiti i scenarista Goran Jovanović.

- S decom je definitivno najlepše raditi. Deca kao deca nemaju pažnju koja može dugo da ih drži i onda mi moramo malo da ih animiramo. Kao što ste videli iako epizoda traje nekih pet minuta, snimanje može da se oduži i na sat vremena, ne samo zbog dece nego i zbog nas starijih i onda sve to ide malo u krug - kaže on, a na pitanje odakle crpi inspiraciju kaže:

- To sam sam sebe pitao već nekih 200-ta puta. Svaki put kada uzmem beli papir i napišem njihova imena, imam problem da počnem, taj sam početak je najteži, ali posle, pošto znam već njihove karaktere znam i kako bi ko reagovao na koju rečenicu, pa se stvari nadovezuju.

S obzirom da su u studiju bili samo Filip i Dunja, zaputili smo se u garderobu gde su nas sačekali preslatka Anđela, Aleksandra, Luka i Stefan, koji su čekali svoje roditelje da dođu po njih.

Čim smo ušli, Anđela nam je pritrčala i pokazala crtež koji je napravila za svog drugara na čiji rođendan je kasnije popodne išla. Kao i sve devojčice, pokazivala nam haljinice koje je nosila na prethodnim snimanjima.

I sa njima smo se malo družili, smejali i zezali. Roditelji su došli po njih i morali smo da se rastanemo, dogovorili smo se, do nekog sledećeg druženja.

Rad sa decom sigurno nije najlakši na svetu, ali nije ni najteži. Ovo je sigurno jedna od najradosnijih, najsmešnijih i najrazigranijih redakcija u Srbiji. Njihov rad čitavu Srbiju nasmejava, a svi se nadamo da će ova dečica to i nastaviti da rade u budućnosti.

Pogledajte video:

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Marina Bojić)