NJIHOV OČUH JE PEDOFIL I SILOVATELJ: 20 godina kasnije, one su ga pronašle i surovo mu se osvetile!

- Džejms nam je oduzeo nevinost, uzeo nam je najdragocenije godine života. Bile smo samo male devojčice, a on je iskoristio priliku i seksualno nas uznemirio - rekla je Danijel (30), najstarija od tri sestara koje su bile zlostavljane

Sestre Danijel, Teri En i Patrisija u detinjstvu je zlostavljao očuh Džejms Loton, nakon čega mu se gubi trag. Međutim, 20 godina kasnije, one su ga pronašle na Fejsbuku i dovele pred sud. 

Muž ju je tukao svaki dan, a onda su mu na vrata zakucali bajkeri... (VIDEO)

On je uhapšen u avionu na aerodromu "Hitrou" nakon što su sestre javile policiji da su ga locirale, a odmah zatim je uhapšen i zadržan u pritvoru.

Sestrama je trebalo mnogo snage i hrabrosti da izađu pred sud i kažu sve što ih je godinama tištalo. Njihov očuh je bio pedofil i silovatelj, koji je bio spreman na užasne stvari.

- Džejms nam je oduzeo nevinost, uzeo nam je najdragocenije godine života. Bile smo samo male devojčice, a on je iskoristio priliku i seksualno nas uznemirio. Još uvek nas progoni to što je Džejms uradio. Vraćaju nam se "stare slike" i činjenica da je u zatvoru je jedina pravda koju smo tražile - rekla je najstarija sestra, Danijel (30).

Teri En je bila ta koja je uspela da sazna gde se Džejms nalazi. Ušla mu je "u trag" putem Fejsbuka, na kojem je videla da se trenutno nalazi u Bocvani u Africi, gde živi sa svojom suprugom.

- Krv je počela da mi vri, nisam znala da li ima još dece i da li će i njih uznemiravati kao i nas. Predstavila sam se lažno i započela konverzaciju sa njim. Nekako je uspeo da sazna ko stoji iza lažnog profila, a zatim mi se javio neki doktor koji je napisao da je Džejms mrtav - dodala je Teri En.

Sestre su ovaj slučaj prijavile policiji, a organi su ga pratili tri godine, da bi ga napokon uhapsili u martu. Silovatelj je osuđen na 12 godina zatvora zbog zlostavljanja tri sestre od 1993. do 1999. godine.

- Pravda je spora, ali dostižna. Nadam se da će zauvek ostati u zatvoru i da će ključ njegove ćelije čuvari izgubiti. On je ništavac jedan, ostaje samo nada da više neće prići nijednom detetu - zaključila je Teri En.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)