OVO JE NAJVEĆI KOLJAČ ISIS-a: Zovu ga Buldožer, a njegova brutalnost će vas frapirati (FOTO) (VIDEO)

On je 14-godišnjem dečaku Omaru iz Sirije odsekao šaku i stopalo, nakon što je odbio da se pridruži toj terorističkoj organizaciji. Buldožer je ovom prilikom okupio ostalu decu koja su morala da gledaju zversko sakaćenje

Buldožer je maskirani ekstremista, koji je zbog krupnog stasa i okrutnosti dobio ovakav nadimak, a do sada je izveo na desetine pogubljenja nedužnih civila u ime Islamske države. Nakon Džihad Džona, svet ima priliku da upozna novog "koljača" koji je svojim ubistvima šokirao veliki broj ljudi!

OBAMA PRIZNAO: Znali smo da Putin planira vojnu intervenciju u Siriji

Naime, on je 14-godišnjem dečaku Omaru iz Sirije odsekao šaku i stopalo, nakon što je odbio da se pridruži toj terorističkoj organizaciji. Buldožer je ovom prilikom okupio ostalu decu koja su morala da gledaju zversko sakaćenje.

- Stavio je moju ruku na dasku i odsekao mi šaku nožem, a zatim mi je odsekao i stopalo - rekao je Omar novinarima.

On se pred kamerama pojavljuje zavijen u crno, odnosno obučen od glave do pete, tako da mu se samo vide oči.

Na jednoj fotografiji je viđen sa džinovskom mašinskom puškom, teškom više od 50 kilograma, a na drugoj se priprema da sabljom odseče glavu muškarcu koji kleči, sa povezom preko očiju.

Fotografije monstruma osvanule su i na nekoliko internet stranica koje kontroliše Islamska država. Na njima dželat odseca glave taocima u iračkoj provinciji Anbar.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)