SKANDAL: Mladići koji su SILOVALI NEVINU SRPSKU DEVOJČICU osuđeni na ukupno SEDAM godina zatvora! (FOTO)

Sedamnaestogodišnja devojčica S. K. silovana je i razdevičena na parkingu u centru Uba, posle rođendanskog slavlja. Kako saznajemo, dvojica mladića tokom suđenja nisu pokazali kajanje zbog onoga što su učinili

Viši sud u Valjevu osudio je na ukupno sedam godina zatvora dvojicu mladića iz Valjeva koji su u julu silovali i razdevičili sedamnaestogodišnju devojčicu S. K. iz Uba.

Kako saznajemo, na četvorogodišnju kaznu zatvora je osuđen učenik Muzičke škole "Živorad Grbić“ Ivan Mitrović (18) iz Valjeva, dok je njegov školski drug Nemanja Belušević (18) dobio trogodišnju kaznu zatvora.

SRPSKI HOROR: Maloletnici silovali devojčicu u garaži?

Njima je suđeno zbog obljube nad nemoćnim licem, a za to krivično delo je zaprećena maksimalna kazna od pet godina, jer su u trenutku obljube bili stariji maloletnici.

TERALI I DRUGA DA SILUJE DEVOJČICU? Jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

Dvojica mladića su pušteni iz pritvora i do pravosnažnosti presude biće na slobodi. Očekuje se da će se na presudu žaliti advokati odbrane, dok je majka silovane devojčice najavila da se na presudu, iako nije zadovoljna visinom, neće žaliti, jer nema novca za advokata.

Sedamestogodišnja devojčica S. K. silovana je i razdevičena na parkingu u centru Uba, posle rođendanskog slavlja. Kako saznajemo, dvojica mladića tokom suđenja nisu pokazali kajanje zbog onoga što su učinili.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(S. S.)