AKCIJA "MREŽA": Nova hapšenja narko dilera, pala Bombonina ekipa

Uhapšeno šest članova kriminalne grupe iz Mladenovca koja se bavila distribucijom heroina

Šestorica članova kriminalne grupe iz Mladenovca, koja se bavila distribucijom heroina, uhapšena su u nastavku akcije suzbijanja trgovine narkoticima u školama "Mreža".

U toku je akcija pretresa njihovih stanova, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ministar Dačić je precizirao da su Uprave kriminalističke policije PU Smederevo i PU Beograd uhapsile članove kriminalne grupe koja je heroinom snabdevala Smederevo, Smederevsku Palanku, Mladenovac i okolne gradove.

Prema njegovim rečima, jedan od uhapšenih je Milan Dimitrijević zvani Bombona (25), kod koga je pronadjeno 49 grama heroina i za koga se sumnja da je vođa grupe.

Uhapšeni su i Aleksandar Spasić (32), Vojislav Milošević (28), Nikola Kuzmanović (37), Miloš Ignjatović (29) i Stefan Obradović, kod koga je pronadjeno 17 paketića heroina spremnih za uličnu prodaju.

Oni će, kako je naveo ministar policije, biti sprovedeni na saslušanje u Policijsku upravu Smedereva. Sumnja se da su u poslednjih godinu dana na području Smedereva, Smederevske Palanke, Mladenovca i okolnih gradova prodali više od pet kilograma čistog heroina, ulične vrednosti od 100.000 evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)