OVO JE NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Venčaće se za sedam dana, a EVO KAKO SU SE UPOZNALI!

- Izlazi odatle, nemoj se blamirati, da bi bio drugima zanimljiv - rekla je, a on se tih reči seća i danas, nekoliko dana pred svadbu

Na Internet stranici "Ispovesti" koju ljudi rado posećuju, a ponekad se i "ispovede", pojavio se jedan "post" koji ima preko 4.000 lajkova, a reč je o divnoj ljubavnoj priči.

FOTOGRAFIJA OVOG DEDICE RASPLAKALA JE CELU SRBIJU: U hodniku bolnice s BUKETOM RUŽA, čeka da vidi nekog posebnog! (FOTO)

Naime, anonimni momak ispričao je kako je i kada upoznao ženu svog života. Verovali ili ne, devojka koja će mu za sedam dana biti supruga, bila je njegova drugarica iz klupe.

Išli su zajedno u osnovnu školu, a on se posle toliko godina, sa radošću seća njenih reči.

U školu su tada, piše on, dolazili vatrogasci, da demonstriraju gašenje požara. Prosuli su penu svuda po dvorštu, a on se sa još jednim drugarom valjao po peni. Svi su se okupili oko njih i smejali.

Misleći da su u centru pažnje, nastavili su da glume "frajere iz škole", a onda je prišla ona (njegova buduća supruga) i rekla:

- Izlazi odatle, nemoj se blamirati, da bi bio drugima zanimljiv - rekla je, a on se i danas seća njenih reči, nekoliko dana pred svadbu.

Pouka priče jeste da ljubav na čudesan način spaja ljude, ali pažnju je privukao i komentar ostavljen odmah ispod ove ispovesti:

- Od osnovne zvoca - napisao je jedan korisnik koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs/Izvor: Ispovesti.com)