NEBO MI JE UZELO SVE ŠTO SAM IMALA: Potresna ispovest žene koja je izgubila ćerku i unuku u nesreći ruskog aviona! (FOTO) (VIDEO)

- Bile su tako vedre, tako lepe i pune života. Sama sam ostala na svetu. Nebo mi je uzelo sve što sam imala - sa suzama u očima i nevericom, jedva progovara Elena Vojtenko

U padu ruskog aviona Erbas A-321 u Egiptu stradalo je svih 224 putnika i članova posade, a porodice se, nakon ove tragedije, sa velikom tugom i bolom opraštaju sa svojim najmilijima.

OVA BEBA JE HEROJ IZ RUSKOG AVIONA: Jedini je preživeo stravičnu tragediju! (FOTO) (VIDEO)

Bile su tako vedre, tako lepe i pune života. Sama sam ostala na svetu. Nebo mi je uzelo sve što sam imala - sa suzama u očima i nevericom, jedva progovara Elena Vojtenko.

Eleni su u ovoj nesreći poginule ćerka Irina i unuka Alisa (14).

Danas je Alisina drugarica iz škole, Lada, položila cveće na njen grob i rekla da se Alisi nije ni išlo na kobno letovanje.

- Verovatno nije želela da izostaje iz škole, ali mama joj je rekla: Idemo zajedno, da malo uživamo - kaže Lada i dodaje da još uvek ne može da shvati šta se to dogodilo.

- Najpre nismo verovali da je nema. I dalje se ne osećamo tako. Jednostavno ne možemo da prihvatimo činjenicu da više nema one divne devojčice - rekli su ljudi koji su poznavali Alisu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)