Tadić: 6. maj je dan kada moramo da se izborimo za bolji život

Kandidat za predsednika Srbije i lider DS-a ocenio je, na konvenciji koalicije "Izbor za bolji život" u Nišu, da se na izborima odlučuje o daljoj budućnosti zemlje i svakog njenog građanina

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je, na konvenciji koalicije "Izbor za bolji život" u Nišu, da se na izborima 6. maja odlučuje o daljoj budućnosti zemlje i svakog njenog građanina.

- Izbori koji dolaze su veoma bitni jer nema nikakve dileme da će se nakon 6. maja Srbija promeniti, ali postavlja se pitanje da li će se menjati na bolje ili na gore - istakao je Tadić.

Tadić je rekao da je vlast, koja je pobedila na prošlim izborima, radila da Srbija bude bolja, prosperitetnija, sa većim kredibilitetom i šansama.

- Danas u Srbiji imamo izbore oko važnih i teških tema budućnosti, poreza, političkih reformi, uspostavljanja prava i pravne države, za veći natalitet. To su teme koje pogađaju sve zemlje u Evropi. Mi smo rešili unutrašnje konflikte. Ima još pojedinaca koji prete nasiljem, ali nema na širem društvenom planu. Srbija je danas poštovana u regionu, sarađuje sa svima i njeni građani ponosno putuju po svetu - rekao je on.

Tadić je poručio da je 6. maj dan kada moramo da se izborimo za bolji život, jer oni definišu ko smo nakon izbora.