OVU FOTOGRAFIJU DŽIHADISTI ŠALJU KAO PRETNJU: Zaledićete se kad vidite KO JE SVE NA NJOJ (FOTO)

Ova fotografija se pojavila na Tviteru i šeruju je poštovaci Islamske države. Radi se o fotomontaži, a na fotografiji se predsednik Francuske navodi kao sledeća žrtva Islamske države

Nakon sinoćnjih terorističkih napada koji su potresli Pariz i velikog broja žrtava pojavila se fotografija od koje će vam se zalediti krv u žilama. Na njoj se nalazi predsednik Francuske Fransoa Oland i ubijeni džihadista Džihadi Džon.

UBIJEN NAJBRUTALNIJI UBICA ISIS-a: Džihadi Džon likvidiran dronom (FOTO) (VIDEO)

DA SE SMRZNEŠ: Islamska država u ovom pismu OBJASNILA KOJE SU SLEDEĆE METE I KO ĆE SVE DA STRADA! (FOTO)

Ova fotografija se pojavila na Tviteru i šeruju je poštovaoci Islamske države. Radi se o fotomontaži, a na fotografiji se predsednik Francuske navodi kao sledeća žrtva Islamske države.

SVE O KRVNIKU KOJI JE ODRUBLJIVAO GLAVE TAOCIMA ISIS-A: Džihadi Džon više neće sejati smrt (FOTO) (VIDEO)

Dok su teroristički napadi bili u toku, Islamska država pokrenula je na društvenim mrežama akciju proslavljanja stradanja velikog broja Francuza.

ID parolom "Pariz gori" na društvenim mrežama slavi napad u Parizu!

Inače, tokom fudbalske utakmice Francuska-Nemačka u blizini stadiona odjeknula je snažna eksplozija, a francuski predsednik je odmah evakuisan.

Između stravičnjih pucnjeva ulicama su odjekivali povici Alahu akbar.

(VIDEO) DŽIHADISTI U OVOM SNIMKU OBJAVILI RAT FRANCUZIMA: Pale francuske pasoše i pozivaju na ubijanja u Parizu!

Podsećamo, američki dron gađao je vozilo u Siriji za koje se veruje da je prevozio maskiranog militantaIslamske države, poznatog kao Džihadi Džon koji je tom prilikom poginuo.

Pravo ime Džihadi Džona je Mohamed Emvazi, poreklom je iz Kuvajta, u srednjim dvadesetim godinama, pretpostavlja se 28, a godinama unazad je poznat britanskim sigurnosnim službama.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISTRČAVAJU I ZA SOBOM VUKU TELA UBIJENIH: STRAVIČAN snimak bekstva iz pozorišta u Parizu (VIDEO)

U Kuvajtu je proveo deo detinjstva u siromašnom području Taima i Džahri, pre nego što se preselio u Britaniju, dok je još bio dečak.

Dramatičnu sutuaciju u Parizu možete pratiti ovde:

KRV JE BILA SVUDA, LEŠEVI SU LEŽALI PO ULICAMA: Ispovest novinara koji je snimio UZNEMIRUJUĆI video krvoprolića u Parizu (FOTO) (VIDEO)

KAKAV SMO MI TO NAROD? Dok jedni BALKANCI PLAČU, drugi LIKUJU zbog terorističkih napada u Parizu! (FOTO)

NAJEŽIĆETE SE I PLAKAĆETE KAO KIŠA: Francuski navijači pevaju “Marseljezu” dok ih policija evakuiše sa stadiona (VIDEO)

(VIDEO) DŽIHADISTI U OVOM SNIMKU OBJAVILI RAT FRANCUZIMA: Pale francuske pasoše i pozivaju na ubijanja u Parizu!

SRBI U PARIZU JAVITE DA STE DOBRO: Pokrenuta Fejsbuk opcija preko koje ljudi javljaju da li su na sigurnom! (FOTO) (VIDEO)


(Telegraf.rs)