MARIHUANU SAM UZGAJAO ZA SVOJE POTREBE, A NE ZA PRODAJU! Ispovest oca čiji je sin prodavao "travu" u školi

B. K. (39) iz Kragujevca, koji je uhapšen sa pola kilograma marihuane, rekao je juče na saslušanju da je drogu uzgajao za sebe

B. K. (39) iz Kragujevca, koji je uhapšen sa pola kilograma marihuane, rekao je juče na saslušanju da je drogu uzgajao za sebe, a da mu je četrnaestogodišnji sin ukrao deo i odneo u školu.

Đak OSMOG RAZREDA ukrao očevu MARIHUANU i prodavo je u školi na času!

Njemu je određen pritvor do 30 dana, dok je Više tužilaštvo u Kragujevcu podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv njegovog maloletnog sina, kod koga je pronađena marihuana na času biologije.

- Drogu nisam ni kupovao ni dilovao, nego sam marihuanu uzgajao za sopstvene potrebe na jednoj njivi pored Velike Morave u blizini Batočine. Nisam znao da je moj sin uzeo deo te marihuane koju je našao u kući - navodno je izjavio B. K. tužiocu, a prenosi Kurir.

Podsetimo, otac i sin su otkriveni kada je kod dečaka, koji je đak osmog razreda Osnovne škole „Mirko Jovanović“ u Kragujevcu, slučajno pronađena droga dok je bio na nastavi. On je držao kesicu marihuane u ruci, što je primetila njegova nastavnica, koja je obavestila policiju.

U rancu maloletnika otkriveno je 10,2 grama droge, a policija je saznala da je marihuana pripadala njegovom ocu B. K., kod koga je, prilikom hapšenja, pronađeno više od pola kilograma „trave“.

(Telegraf.rs)