U OVOM GRADU U SRBIJI STANOVNICI MISTERIOZNO NESTAJU: Niko ne zna gde je ovih četvoro ljudi! (FOTO)

- Moja majka je zaustavila jedno vozilo i zamolila vozača da je prebaci do Novog Pazara, ne znamo ništa o tom vozilu, niti ko je njime upravljao - rekao je sin kome je majka nestala

Hajrija Pašović (59), domaćica iz Novog Pazara misteriozno je nestala. Ona je, u subotu, rano ujutru, autobusom krenula u Kosovsku Mitrovicu da poseti ćerku, ali je vraćena sa albanskog dela integrisanog prelaza Brnjak, jer navodno nije imala odgovarajuća dokumenta.

To je četvrta osoba iz Novog Pazara koja je nestala u proteklih mesec dana.

- Moja majka je zaustavila jedno vozilo i zamolila vozača da je prebaci do Novog Pazara, ne znamo ništa o tom vozilu, niti ko je njime upravljao. Ovom prilikom molim vozača da nam, ako pročita ovaj tekst i vidi sliku moje majke, javi gde je izašla - kaže Ramiz Pašović i naglašava da Hajrija kod sebe nije imala mnogo novca i da je verovatno gladna.

Pre Hajrije Pašović nestao je i Džeko Numanović (80) koji je poslednji put viđen pre mesec dana u restoranu "Ras" na Pazarištu, sedam kilometara od Novog Pazara.

Njegova rodbina i pripadnici gorske službe spasavanja iz Beograda, Kraljeva i Vrnjačke Banje pretražili su celu okolinu, angažovani su i psi-tragači, ali Džeka nisu pronašli.

Takođe je nestala i Jelena Savić (30) iz naselja Deževski put, koja je bila u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Kovinu odakle je pod još nepoznatim okolnostima pobegla.

Izvesno vreme tragalo se i za Nerminom Bejtovićem (35), koji je pronađen u koloni izbeglica iz Sirije u okolini Zagreba.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)