Tadić: Ima, bre, da ih pobedimo opet i svaki put zbog Srbije!

Lider DS-a poručio pristalicama da ubede svakog "nevernog Tomu" da izađe na glasanje

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić poručio je večeras u Novom Sadu da građani Srbije 6. maja odlučuju šta će biti sa zemljom narednih decenija, bez prilike za popravni i pozvao ih da zamisle šta bi se desilo sa zemljom da su 2008. pobedili njihovi politički oponenti.

Tadić je sa skupa, na kome je bio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ocenio da bi Srbija danas, da je nije vodila aktulena vlast već protivnička, izgedala teško, sumorno, besperspektivno i nesigurno.

- Zamislimo svi ovde danas kako bi izgledala Srbija da se nismo izmirili sa susedima, bez bezvinih putovanja, bez profesionalizovane vojske i s obaveznim vojnim rokom, kako bi izgedala da nismo završili put do Mađarske granice ili bez mosta kod Beške, Mosta na Adi, obnovljene Gazele, započetih autoputeva prema bugarskoj i makedonskoj granici, na Ibarskoj magistrali - upitao je Tadić, i dodao da bi to bila ojađena i osramoćena zemlja, izolovana od Evrope, čiji bi građani i dalje na granicama skrivali pasoš.

On je od brojnih pristalica okupljenih na platou ispred novosadskog "Spensa" zatražio da ubede svakog "nevernog Tomu" da izađe na glasanje.

- Tog 6. maja tražim od vas i zahtevam da ne sedite kod kuće i da ne date onima koji bi radije na kafu nego na glasanje da ne izađu na izbore - kazao je Tadić, i dodao da zahteva svakodnevnu borbu do 6. maja, ali i tog dana i u danima koji dolaze posle izbora.