SAMO U BOSNI: Evakuišu CEO GRAD zbog ove BOMBE STARE 70 GODINA! (VIDEO)

Avionska bomba tipa "M-43" teška 122 kilograma otkrivena je u septembru ove godine, na levoj obali reke Bosne u Doboju, u blizini železničkog mosta

Zbog avionske bombe preostale iz Drugog svetskog rata sutra će u Doboju u Bosni i Hercegovini biti izvršena totalna evakuacija stanovništa.

BOMBA U SARAJEVU? Policija traga za eksplozivnom napravom!

Avionska bomba tipa "M-43" teška 122 kilograma otkrivena je u septembru ove godine, na levoj obali reke Bosne u Doboju, u blizini železničkog mosta.

HTELI DA DIGNU BOLNICU U VAZDUH? Otkriven automobil pun bombi!

Civilna zaštita Republike Srpske i Civilna zaštita Doboja odlučili su da preduzmu sve zakonom neophodne mere i evakuišu stanovništvo na bezbednu udaljenost dok se bomba ne ukloni.

- Ništa ne prepuštamo slučaju. U složenu operaciju osim civilne zaštite uključeni vatrogasci, sanitet, pirotehničari... Do mesta opasne avio-bombe smo nasuli put kako bi do nje mogla da dođe specijalna dizalica - rekao je načelnik Civilne zaštite u Doboju Slobodan Mićić.

Za vreme uklanjanja bombe biće i zaustavljeno kretanje na magistralnim pravcima M-17 Sarajevo - Bosanski Brod i Doboj - Tuzla.

Pogledajte video i napišite nam da li ste čuli za slučaj da je neko iz vaše okoline pronašao stari projektil ili bombu iz Drugog svetskog rata:

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni Avaz)