Danijelina AGONIJA traje već 5 godina, a samo joj treba PREVOZ da bi otišla na LEČENJE!

Samo medicinski transfer Danijelu Kovačević (23) iz Inđije, koja je prilikom porođaja carskim rezom upala u komu, deli od početka lečenja, SRBIJO POMOZI!

Hitno potreban adekvatan medicinski sanitet da bi se Danijela Kovačević (23) iz Inđije, majka petogodišnje devojčice, koja je zbog komplikacija prilikom porođaja carskim rezom upala u komu, prebacila početkom 2016. godine na lečenje u inostranstvo.

POMOZIMO MAJCI DA OTVORI OČI I PRVI PUT VIDI SVOJU ĆERKU (5): Njima je svaki minut bitan! (FOTO)

Početna suma koja je neophodna za nastavak Danijelinog lečenja u Nemačkoj, konačno je, posle višegodišnje mukotrpne borbe sakupljena. Njena porodica je dobila potvrdu o prijemu na hospitalizaciju za početak 2016. godine.

Međutim, do tada je hitno potrebno omogućiti medicinski transfer, koji je sve što je deli od početka lečenja.

Porodica i njeni prijatelji pozivaju sve da se uključe i pomognu kako bi se ona konačno poslala na medicinski tretman, koji joj je neophodan. Danijeli se i dalje može pomoći slanjem SMS poruke na 1727.

Pomozimo ovoj majci da se probudi iz kome! Njena agonija traje već 5 godina!

Danijela Kovačević imala je 17 godina kada se 13. oktobra 2009. godine porodila u Novom Sadu, i na svet donela malu Mariju. Njena sreća pretvorila se u tragediju, kada je u porodilištu dobila sepsu, koju je jedva preživela, a zbog koje je upala u budnu komu i u tom stanju vegetiranja je i danas.

(Telegraf. rs)