TOP 10 najvećih hitova predizborne kampanje (VIDEO)

U kampanji koja je za nama viđeno je dosta "bisera", Telegraf vam predstavlja najzanimljivije

Političku kampanju u Srbiji, pored teških reči, optužbi i uvreda, obeležili su i neki zanimljivi momenti kojima su se služile stranke, ne bi li došle do nekog glasa više.

Telegraf.rs je napravio izbor događaja koji su bili najzanimljiviji i koji su stranke ili pojedince predstavili u nekom drugačijem svetlu.

1. Dragan Marković Palma obećava slonove na konvenciji stranke, čiji je predsednik, u Užicu. Lider Jedinstvene Srbije je na plastičan način objasnio šta želi da uradi nakon što Lozničani glasaju za njega.

2. Podmladak Demokratske stranke iz Prokuplja je u sopstvenoj režiji uradio klip pod nazivom "Oda radosti", kojim su hteli da navedu prednosti koje će Srbija imati od ulaska u EU. Rezultat nije baš ispao kao što su se nadali, ali su posle nekoliko dana postali pravi hit na društvenim mrežama.

3. Barak Obama u predizbornoj kampanji. Liga socijaldemokrata Vojvodine je imala svog aduta u trci za poslaničko mesto, i to ni manje, ni više, nego Baraka Obamu. Ovaj kandidat, čije je pravo ime  Branko Baraksadić, postao je pravi hit u Vojvodini, a ovaj lokalni političar u naselju Manđelos, opštini Sremska Mitrovica, preko noći je postao poznat u celoj zemlji.