KOMŠIJA MI JE SILOVAO MAJKU (83), DVA SATA SE IŽIVLJAVAO NAD NJOM, A ONDA JE UMRLA! Jeziva ispovest srpskog oficira sa Kosova

- Komšija V. S. (30) iz Belog Polja kod Peći silovao mi je majku pre tri godine u našoj porodičnoj kući na KiM. Dva sata se zverski iživljavao nad njom, a od šoka, stresa i tuge mučenica je kasnije umrla - tvrdi M. J. potpukovnik Vojske Srbije u penziji i ratni veteran

Komšija V. S. (30) iz Belog Polja kod Peći silovao mi je majku pre tri godine u našoj porodičnoj kući na KiM. Dva sata se zverski iživljavao nad njom, a od šoka, stresa i tuge mučenica je kasnije umrla, ovim rečima počeo je svoju ispovest za Informer potpukovnik Vojske Srbije u penziji i ratni veteran M. J.

On za ovaj list tvrdi da je napadač osuđen u sudu u Prištini na godinu dana zatvora, ali je krajem novembra, kada je trebao da ode na izdržavanje kazne pobegao u Beograd i kako kaže M. J. napadač koji mu je silovao majku sada slobodno šeta gradom.

M. J. kaže da mu je majka silovana 20. i 21. avgusta 2012. godine, a napasnik je preko terase upao u njihovu porodičnui kuću.

- Majka ga je molila da je ostavi na miru, rekla mu je i da je bolesna i da ima rak na genitalijama ne bi li ga odvratila, ali ga ništa nije zaustavilo. V. S. joj je zapušio usta i silovao je - tvrdi on.

- Moja majka je bila stara i nije bila bolesna, do te noći. Onda se zauvek promenila... Išla je od lekara do lekara i na kraju je umrla nepune dve godine kasnije. Pred smrt mi je rekla da ne želi osvetu i zlo tom mladiću, ali da bi svakako trebalo da bude u zatvoru, da ne bi to uradio nekoj drugoj ženi - kaže potpukovnik u penziji.

(Telegraf.rs / Izvor: informer)