"GOLFOM" SE ZAKUCALA U KUĆU U VALJEVU: Devojka sa probnom vozačkom dozvolom izazvala saobraćajku

Nesreća se dogodila noćas oko 2.40 časova, kada je devojka koja ima probnu vozačku dozvolu izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u jednu kuću

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Valjevu jedan automobil je udario u kuću u Kolubarskoj ulici u Mesnoj zajednici "Gradac".

JEZIV SUDAR NA SLAVIJI IZAZVAO JE KOLAPS U SAOBRAĆAJU! U udesu tramvaja i dva automobila IMA POVREĐENIH

Kako saznajemo, nesreća se dogodila noćas oko 2.40 časova, kada je, prema prvim informacijama, devojka koja ima probnu vozačku dozvolu izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u jednu kuću u Kolubarskoj ulici.

- Prednji deo automobila "golf 3" je završio na ulaznim vratima kuće, a od siline udarca polupani su prozori na tom stambenom objektu. Proveravamo da li je devojka bila za volanom, kako je tvrdila u izjavi koju je dala ili mladić koji je bio sa njom u automobilu, a koji je bio u alkoholisanom stanju i koji nema vozačku dozvolu - navode naši izvori.

Kako saznajemo, devojka je u ovoj nesreći zadobila lake povrede, dok je mladić koji je bio u kolima sa njom, ostao nepovređen. Šteta na kući, ali i automobilu je velika.

(S. S. / Foto: Ilustracija)