OSTALO JE JOŠ 15 DANA DA POMOGNEMO OVOM ANĐELU: Maloj Andrijani je potrebno malo za operaciju koja će joj promeniti život (FOTO)

Za oporavak male Andrijane neophodna je operacija u Beču, zakazana za 9. februar, koja košta 18.000 evra

Devetomesečnoj Andrijani Miletić tokom porođaja izvrnuta je leva ruka zbog čega može da ostane invalid do kraja života. Do njene operacije u Beču ostalo je još 15 dana, a potrebno je 18.000 evra.

GLEDAĆETE U NEVERICI: Svirao saksofon dok su mu OPERISALI TUMOR na mozgu! (VIDEO)

Pre pokretanja akcije, porodica je za operaciju ove devetomesečne devojčice iz Kragujevca imala svega 1.000 evra. Majka Danijela Miletić (28) kaže da je dosta ljudi zvalo i najavilo pomoć.

- Zahvalna sam svima koji su pomogli i onima koji su me zvali. Za ovih pet dana uspeli smo da sakupimo oko sedam hiljada evra, a nadamo se da će u narednih nekoliko dana biti sakupljen ceo iznos. Videćemo šta će biti, ali iskreno se nadamo da ćemo uspeti u ovoj borbi i da će Andrijana imati velike koristi od operacije i da će joj ruka konačno ozdraviti. Daj bože da sve bude kako treba - kaže Miletićeva.

Mala Andrijana je na rođenju, 16. aprila prošle godine, težila pet kilograma, ali doktori u Kliničkom centru u Kragujevcu navodno, po tvrdnji porodice, nisu izbegli komplikacije koje se ne bi pojavile da je porođaj obavljen carskim rezom.

Kako Danijela Miletić tvrdi, babice su joj pritiskale stomak i, dok su izvlačili Andrijanu, izvrnuli su joj ruku i tom prilikom joj povredili nerve u ruci koju sada ne može da pokreće.

Andrijanu je pregledao austrijski neurohirurg i utvrdio da operacija može da se uradi dok ne napuni godinu dana. Operacija je zakazana za 9. februar, ali porodica novac mora da sakupi nekoliko dana ranije.

Ukoliko želite da pomognete maloj Andrijani da spreči trajni invaliditet, sredstva možete uplatiti na sledeći račun:

Banka Intesa

Dinarski 160-5310200102352-52

Devizni RS 35-160-5330201067080-54 na ime Andrijana Miletić

Takođe možete kontaktirati njenu majku, Danijelu Miletić na sledeći broj telefona:

069/380-84-81

(Telegraf.rs)