NEKA MU GORI DUŠA, UGASIO JE MOJE SUNCE: Lelek majke ubijene Dragane

Rekao joj je da dođe da se dogovore o isplati nadoknade i povratku na posao. "Nemoj ćerko, to mi je sumnjivo", rekla sam joj. Duljaj je u početku glumio da je sve u redu. Kada ga je nesrećna Dragana pitala kada će je vratiti na posao, rekao je: "Nikad, nikad, imam za tebe drugi plan". Tada je izvadio pištolj, priča majka ubijene Dragane Matijević

Dan posle užasnog zločina u Zaječaru, majka ubijene Dragane Matijević i dalje je u šoku da je vlasnik lanca pekara Marjan Duljaj usmrtio njenu ćerku, a potom pokušao i samoubistvo pucanjem sebi u grudi.

UŽAS U ZAJEČARU: Vlasnik pekare PUCAO SVOJOJ RADNICI U GLAVU, pa SEBI U GRUDI (FOTO)

- Monstrum je planirao da je ubije! Bukvalno ju je namamio da dođe da bi joj se osvetio jer je trebalo da je vrati na posao i isplati joj 15 plata. Zlikovac, najveći, neka mu gori duša! Ugasio je moje sunce, a moj unuk je sada ostao siroče - rekla je za Kurir Miroslava Matijević, majka ubijene Dragane.

REKAO JOJ JE: "SAD ĆU DA TE VRATIM NA POSAO", A ONDA JOJ PUCAO U GLAVU: Detalji stravične tragedije u Zaječaru!

Dragana i vlasnik lanca pekara gde je radila bili su u sporu zbog posla. Iako je kod njega radila devet godina, pre godinu i po polomila je ruku i morala je na bolovanje.

(VIDEO) SEKUND PRE NEGO ŠTO JE PEKAR SEBI PUCAO U GRUDI: Jezivi snimak tragedije koja je šokirala Srbiju!

- Imala je problema sa zdravljem, pa je išla na lečenje u Beograd. Morala je da uzme bolovanje, što je Duljaj iskoristio da joj da otkaz i na njeno mesto primi dve nove radnice. Dragana se nije pomirila s tim pa ga je tužila. Kada je shvatio da gubi spor, obećao je da će je primiti nazad, ali nije dao garanciju, pa mu advokatica i Dragana nisu verovale.

Kobnog dana Dragana nije ni trebalo da se sretne sa Duljajem, već samo njena advokatica.

- Dragana se oko 10:30 spremala da ode u grad i plati komunalije kada joj je zazvonio telefon. Bio je to Duljaj. Rekao joj je da dođe da se dogovore o isplati nadoknade i povratku na posao. "Nemoj ćerko, to mi je sumnjivo", rekla sam joj. Duljaj je u početku glumio da je sve u redu. Kada ga je nesrećna Dragana pitala kada će je vratiti na posao, rekao je: "Nikad, nikad, imam za tebe drugi plan". Tada je izvadio pištolj i pucao u nju, pa u sebe - zaključuje Miroslava.

(Telegraf.rs)