KUPIO JE KARTU ZA EKONOMSKU KLASU, A DOBIO PRIVATNI AVION: Putovao kao da je predsednik države! (VIDEO) (FOTO)

Srećnom Austrijancu se ispunio san svih onih koji često putuju avionom: nije morao da brine oko toga ko će sedeti do njega, da li će ga iritirati dečiji plač u toku leta, kao ni da li će imati dovoljno mesta na sopstvenom sedištu, jer je, barem na jedan dan, praktično imao svoj privatni avion

Austrijanac Aleksandar Simon (28) oduševio se kada je shvatio da je na letu za Filipine - jedini putnik u avionu.

TAJLAND, PLAVA LAGUNA? Ne, ovaj RAJ je u SRBIJI, i BLIŽE vam je nego što mislite! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandar, koji je inače turistički bloger, odlučio je da poseti malo ostrvo Borakaj, koje pripada Filipinima, i ni ne sluteći dalji tok događaja, kupio avionsku kartu, i to za ekonomsku klasu.

Kada je na aerodromu čuo svoje ime na razglasu i prišao pultu, radnica ga je obavestila da neće morati da čeka dva sata na čekiranje, budući da je jedini putnik.

Dva pilota i dve stjuardese, koji su bili jedine preostale osobe u avionu, takođe su se prijatno iznenadili: ne samo da su Aleksandra pustili u pilotsku kabinu, već su ga i fotografisali kako se baškari u letelici.

Srećnom Austrijancu se ispunio san svih onih koji često putuju avionom: nije morao da brine oko toga ko će sedeti do njega, da li će ga iritirati dečiji plač u toku leta, kao ni da li će imati dovoljno mesta na sopstvenom sedištu, jer je, barem na jedan dan, praktično imao svoj privatni avion.

Pre poletanja ćaskao je i slikao se sa posadom, a napravio je i trominutni snimak koji je u februaru okačio na Jutjub, ali se raširio internetom tek kada su ga objavili neki od najposećenijih inostranih sajtova.

Aleksandar je izjavio da je ovo bilo jedinstveno iskustvo i da se osećao kao zvezda.

- Putovati na jedno od najlepših ostrva na svetu, pa još sam, je zaista dragocen osećaj - rekao je Aleksandar, koji se na snimku sa ovog leta šali kako je avion Filipin Erlajnsa njegov i kako je za ovo putovanje iznajmio posadu.

Na kraju klipa, koji je zabeležio i zapanjujuću prirodu na ostrvu i morsko plavetnilo, čuje se veseli bloger koji govori "O Bože, ovo je raj!"

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)