"OTMIČARKA ME JE GLEDALA PRAVO U OČI": Novi detalji otmice male Maše!

- Nisu usporavali, pobegao sam u stranu, a oni su produžili, probili rampu i nastavili dalje - rekao je policajac koji je toga dana pokušao da zaustavi automobil pre nego što su otmičari uhapšeni

Policajac Miodrag Manojlović koji je 13. marta prošle godine, kod naplatne Šimanovci pokušao da zaustavi BMW u kom su bili otmičari dvogodišnje Maše Premković, ispričao je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je probao da zaustavi automobil u kom su bili Francuzi sa devojčicom, ali da su oni odbili da stanu.

OBRT NA SUĐENJU MAŠINIM OTMIČARIMA: Francuskinja optužila muža da je SVE sam ISPLANIRAO!

Manojlović je objasnio da njega i kolegu starešine radio vezom obavestile da obrate pažnju na sivi automobil rumunskih tablica i dali im opis muškarca i žene koji su oteli dete i da je uočio kada je automobil naišao ka njemu.

- Muškarac je bio proćelav i odgovarao je opisu. Na mestu suvozača je bila žena, koja me je gledala u oči kada su prošli. Nisu usporavali, pobegao sam u stranu, a oni su produžili, probili rampu i nastavili dalje - rekao je policajac koji je toga dana pokušao da zaustavi automobil pre nego što su otmičari uhapšeni.

Za učestvovanje u otmici male Maše optuženi su Sebastijan Branšu Mišel, njegova supruga Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njihova ćerka Emelin Ulijet Kristel i svo troje su u pritvoru od hapšenja od 13. marta ove godine.

(Telegraf.rs)