OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Ovako stvarno izgleda (NE)PROFESIONALNI MUŠKI PROVOD! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte novi film Saše Barona Koena "(NE)profesionalac", koji će vas nasmejati do suza

Povedi svog brata na Men's night događaj uz urnebesnu komediju"(NE)Profesionalac", koji je zakazan za četvrtak 25. februar u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sa početkom u 20 časova.

Svi ljubitelji lika i dela Saše Barona Koena će imati priliku da se zabave uz specijalni program i goste iznenađenja, dok će se za osveženje pobrinuti Red Bull.

Posetioce Men’s night događaja uz kupljenu kartu očekuje besplatni primerak magazina Auto Bild i poklon vaučer sa popustom za letovanje na Siciliji ili Španiji koje je obezbedila agencija Balkan fun!

Nominovan za prestižnu nagradu Oskar i dobitnik nagrade Zlatni globus Saša Baron Koen - kreator nezaboravnih i legendarnih likova kao što su Borat, Bruno, Ali G i Diktator - ove godine se vraća kao potpuno novi lik: Nobi Bučer, večno nezaposleni huligan koji je prisiljen da spasi svet.

Nobi ima sve što čovek iz malog grada Grimsbija može da poželi - devetero dece i devojku koju voli više od svega na svetu (Rebel Vilson). Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastijan (Mark Strong) od kojeg je još kao dete razdvojen.

Nakon 28 godina potrage, Nobi je konačno pronašao svog brata u Londonu - nesvestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tokom kojeg Nobi slučajno uništi Sebastijanov život, zbog čega se obojica nađu u bekstvu, uskoro otkrivaju zaveru kojom tajna organizacija želi da uništi svet.

Kako bi spasio čovečanstvo, ali i svog brata, Nobi kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformiše iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Karte za Men’s night i projekciju filma „(Ne)profesionalac“ su već u prodaji, sve informacije možete naći OVDE.

Pogledajte trejler za ovaj fantastičan film:

Film je distribuirao Confilm.

(Telegraf.rs)