PLATA VEĆA OD 2.000 EVRA: Ivan Mrvoš traži radnike, evo koja zanimanja su potrebna (VIDEO)

Mladi inovator iz Hrvatske Ivan Mrvoš, koji je tvorac pametnih klupa, nudi zaposlenje

Mladi inovator iz Hrvatske Ivan Mrvoš, autor sada već nadaleko poznatih "pametnih klupa", nudi posao iz snova, i to za natprosečnu platu. Njega je bilo teško dobiti na telefon, jer se vest kako firma "Include" zapošljava programere, developere i inženjere proširila velikom brzinom.

(VIDEO) VOZITE SE U NEBESKOM SEDIŠTU: Ova superluksuzna paluba je BUDUĆNOST PUTNIČKE AVIJACIJE!

- Otvorili smo prvi krug konkursa za osam radnih mesta na pet pozicija, i to dva backend developera, jednog frontend developera, jednog programera, jednog R&D inženjera i tri R&D inženjera elektrotehnike, malo specifičnije poslove. Kao što znate, želimo da razvijamo i proizvodimo pametne klupe, ali i druge inovativne proizvode s naglaskom na obnovljive i ekološke izvore energije za javne potrebe - kazao je Mrvoš.

On od budućih kolega traži motivisanost, proaktivan pristup, sklonost ka trajnom ličnom i profesionalnom razvoju kao i želju za zajedničkim napretkom i rastom. Zauzvrat nudi učestovanje u razvoju inovativnih proizvoda, ali i plate koje su dva do tri puta veće od hrvatskog proseka, što je više od 2.000 evra.

Ivan tu ne staje s planovima jer će uskoro objaviti konkurs i za još pet novih radnih mesta za koje će se tražiti srednja stručna sprema.

- Trebaće nam radnici za slaganje proizvoda, testiranje, montažu i otpremanje jer želimo da razvijamo dosadašnje i nove proizvode - ističe inovator čiji se "Include" uvrstio među najbrže rastuće tehnološke kompanije u Hrvatskoj.

Njihove pametne klupe omogućavaju bežično punjenje mobilnih telefona solarnom energijom, imaju sistem pročišćavanja vazduha i još niz tehnoloških mogućnosti.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)