ILIĆ PORUČUJE SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Videćemo se na sudu! (FOTO)

Nisam imao pojma da me je već tužio, tako da sad kada to čujem konsultovaću se sa svojim advokatom, pa se vidimo na sudu

Goran Ilić, kojeg je glumac Sergej Trifunović optužio da ga je iz čista mira napao u noći između 26. i 27. februara, i ugrizao za obe šake kaže za "Telegraf" da je ovom incidentu prethodila svađa.

- Bio sam pijan, došlo je do verbalnog sukoba, a posle smo obojica pali na pod - rekao je za Ilić.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GORANA ZBOG UJEDA: Tužilaštvo će razmatrati ima li i odgovornosti SERGEJA TRIFUNOVIĆA! (FOTO)

U prvi mah, Ilić nam je rekao da neće da se provlači po sudovima, i da mu ne pada na pamet da tuži glumca, jer je čovek kojeg eksponiranje ne zanima. Kada smo mu rekli da je tužba protiv njega već stigla u Prvo osnovno tužilaštvo, Ilić je ipak promenio mišljenje.

- Nisam imao pojma da me je već tužio. Sad kada to čujem konsultovaću se sa svojim advokatom, pa se vidimo na sudu - rekao je Ilić, i dodao da je nemoguće da sam učestvuje u tuči, kao i da je sve to "naduvano".

PIJAN MU JE NUDIO CIGARETE, A ONDA JE PUKAO ŠAMAR: Progovorio svedok tuče u kojoj je učestvovao SERGEJ TRIFUNOVIĆ! (FOTO)

Kako kaže, glumca u prvom trenutku nije ni prepoznao, a posle kraćeg verbalnog sukoba, došlo je do tuče. Uostalom, snimak će sve pokazati.

- Već sam sve rekao, ugrizao ga jesam pošto me je ogrebao. Uostalom, na onima slikama se vidi koliko je ko povređen. Pa valjda ste mi videli lice - izričit je Ilić, koji kaže da Trifunovića nije poznavao, ali da mu je sada jasno o kakvoj osobi je reč.

(Telegraf.rs)