TUKAO ME JE I BRANIO MI DA PEVAM: Sindi Models teško optužila bivšeg muža!

Sindi, koja ima status oštećene u postupku koji se protiv Pavlovića vodi zbog nasilja u porodici ispričala je pred sudom da je tadašnji suprug prvi put udario u decembru 2010.

Nekadašnja "modelsica" Ivana Stamenković Sindi danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužila bivšeg muža Nikolu Pavlovića da je tukao i omalovažavao tokom njihovog braka, kao i da joj je branio da se bavi pevanjem i modelingom.

Bivši muz Sindi Models ide u pritvor? (FOTO)

Sindi, koja ima status oštećene u postupku koji se protiv Pavlovića vodi zbog nasilja u porodici ispričala je pred sudom da je tadašnji suprug prvi put udario u decembru 2010. Tada joj je, kako je ispričala, iako je bila prisutna i njena majka, udario šamar posle kog je pala na pod.

Godinu i po dana kasnije, u februaru 2012. godine, navodno je tadašnji muž pozvao da se pomire i porazgovaraju, na šta je ona pristala.

Umesto razgovora, prema rečiima bivše modelsice, ponovo su se posvađali i kako tvrdi Pavlović je tada počeo da je davi, bacio je o zid i pokušao da ugaci cigaretu na njenom telu, ali je navodno uspela da se otrgne.

Sindi je rekla da i dalje ne može da poveruje da je tokom brakorazvodne parnice sud odlučio da starateljstvo nad detetom dodeli njenom bivšem suprugu, kao i da je ona i dalje uplašena za svoju bezbednost.

Nikola Pavlović mirno je saslušao optužbe bivše supruge, a onda se javio za reč i naveo da ništa od toga nije tačno, da Ivanu nikada nije tukao i maltretirao, a onda je uzvratio optužbama tvrdeći da je ona osoba sklona manipulacijama. Od suda je zatražio njeno psihijatrijsko veštačenje, ali ovaj predlog nije prihvaćen.

(Telegraf.rs)