DA LI JE HILARI STVARNO PRDNULA TOKOM TV DEBATE? Poslušajte, pa procenite (VIDEO)

Na snimku možete da vidite voditeljku koja Klintonovoj postavlja pitanje, potom Hilari koja pravi čudan pokret telom, kao da se pomera unapred, a onda možete i da čujete prdež. Svima je neprijatno i svi ćute i gledaju u nju. Posebno je neprijatno njoj samoj

Prdnuti u javnosti, recimo u prepunom autobusu, mnogi ljudi shvataju kao veliki blam, zbog čega oni kojima se to desi često glume gađenje ako zasmrdi, da bi sa sebe skinuli odgovornost.

Prdnuti usred TV debate koju gledaju desetine miliona ljudi, i to debate koja se odigrava u sklopu političke kampanje za osvajanje predsedničke nominacije Demokratske partije u Americi, jedne od dve najveće političke institucije u toj zemlji, e, to je već super-blam-nad-blamovima.

Ako je suditi po ovom video snimku iz 2007. godine, kada je Klintonova bezuspešno pokušala da se odupre energiji i euforiji vezanoj za Baraka Obamu, koja je u to vreme vladala u Sjedinjenim Državama, bivšoj prvoj dami, bivšoj senatorki i bivšoj državnoj sekretarki se desilo upravo to.

Na snimku možete da vidite voditeljku koja Klintonovoj postavlja pitanje, potom možete da vidite kako Hilari pravi čudan pokret telom, kao da se pomera unapred, a onda možete i da čujete prdež. Svima je neprijatno i svi ćute i gledaju u nju. Posebno je neprijatno njoj samoj.

Pitanje je da li ovaj video autentičan. Ne postoji nažalost ni jedan veliki medij koji je ovo preneo, što bi se moglo pripisati kurtoaziji i uljudnosti, ma koliko neverovatno zvučalo.

Naravno da bi čovek vešt sa kakvim alatom za video-montažu mogao da napravi ovaj klip i da učini da izgleda autentično. Sa druge strane, neposredno nakon prdeža, voditeljka je zbunjena.

Ne znamo.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)