(VIDEO) Poslednji ispraćaj velikog glumca Marinka Madžgalja

Kovčeg je spušten uz zvuke pesme "Ružo moja", a dok je kolona išla od kapele do grobnog mesta čuli su se zvuci trubača koji je izveo pesmu "Moj golube"

Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju, uz zvuke pesme “Ružo moja”. Neutešni roditelji, porodica, devojka Lana Sekulić, ali i mnogobrojne kolege, prijatelji ispratili su Marinka na večni počinak.

Kovčeg je spušten uz zvuke pesme "Ružo moja", a dok je kolona išla od kapele do grobnog mesta čuli su se zvuci trubača koji je izveo pesmu "Moj golube". Duboki uzdisaji, jecaji i glas neutešne Madžgaljeve majke koja se jedva držala na nogama, ali i Marinkova devojka Lana Sekulić, sestra i kolege glumci nisu mogli da sakriju suze.

POSLEDNJE ZBOGOM, DRAGI MAKI: Kolege se u Ateljeu 212 opraštaju od Marinka Madžgalja (FOTO) (VIDEO)

Blizak prijatelj pokojnog Madžgalja obratio se prisutnima:

- Ljude si fascinirao lakoćom, a iznad svega stajao je tvoj veliki rad, rad na sebi. Uvek dostojanstven i hrabar, bio si takav do kraja života i kad je bilo najteže, ti si bodrio nas. Biti najveći i kada je najteže, to mogu samo veliki - rekao je nad humkom njegov drug iz detinjstva Lazar Đurović.

DUBRAVKA PATI ZA MARINKOM: Bivša Madžgaljeva supruga oprostila se od glumca (FOTO)

Madžgalj je bio član ansambla Ateljea 212 poslednjih šest godina.

(Telegraf.rs)