SVE ZA LJUBAV: Beograđanin zaprosio devojku u bioskopu! (FOTO)

Jelena došla na projekciju filma "Štrumpfovi", ali joj se sa platna, umesto plavih patuljaka, obratio njen dečko Milan. Sudbonosno "da" Jelena je izgovorila u sali novobeogradskog bioskopa "Fontana"

Beograđanki Jeleni sinoć se, tokom projekcije filma "Štrumpfovi", umesto Velikog Štrumpfa, Ljutka, Štrumpfete i ostatka "plave družine", sa bioskopskog platna obratio dečko Milan. Ovaj romantični momak zaprosio je Jelenu u beogradskom bioskopu "Fontana". Milanu su pomogli drugovi, ali i Jelenin brat. Zbunjena, ali i oduševljena Jelena pristala je da se uda za Milana.

- Srđane, nemoj da se vidi kamera iza zavese. Nemanja, dogovori se sa kino-operaterom da upali svetla u pravom trenutku, kada uđem u salu - davao je Milan poslednje instrukcije zetu i drugu Milanu, u bioskopu "Fontana" na Novom Beogradu, pred početak popularnog filma.

Dnevni list "Politika" prenosi da je Milan osmislio i, uz pomoć drugova i zetovljeve kamere, snimio kratki film od desetak minuta u koji je "upakovao" izjave ljubavi i odluku da sa sa Jelenom provede život. Zatim se trudio da jučerašnja popodnevna prosidba bude organizovana i, do poslednjeg trenutka, ostane skriveno iznenađenje za samo njegovu Jelenu.

Iako je u sali bilo tek nekolicina njihovih prijatelja i Jelenin brat, odgovor: "Da”, na pitanje:"Hoćeš li da se udaš za mene?” čuo se tiho. Zbunjena Jelena je neprestano ponavljala: "Šta je ovo!?”

Jelena je pružila ruku Milanu, koji je na njen prst stavio prsten. Široki osmeh, zagrljaji, poljupci i ruke koje su podrhtavale, i posle izlaska iz sale, potvrđivali su da je iznenađenje pozitivno.